APOKALYPSA Mayan Code nabídne 35 vystupujících!

 

Je to vůbec poprvé, kdy tento event, který probehně 30.11.2012 v pavilonu P v Brně, nabídne tak vysoký počet vystupujících umělců. Ti se představí v hubebních žánrech techno, hardtechno, house, tech-house a minimal.

Apokalypsa Mayan Code by tak měla dosáhnout svého dalšího rozvoje, tedy do podoby indoor electronic festivalu s více pódii a rozmanitostí hudebních stylů.

Tento 35 díl bude svou celkovou koncepcí vycházet z Mayské předpovědi, která dle určitého výkladu očekává konec světa v takové podobě v jaké jej známe dnes.  Aspoň tolik napovídá propracovaný Mayský kalendář jehož závěrečná epocha končí přesně 21 dnů po Apokalypse.

V současné době je Apokalypsa Mayan Code připravena a během 20ti dnů bude kompletně představena. Přesný termín neuvádíme, ale pečlivě sledujte Facebook Apokalypsa (Official) a server Rave.cz!

Apokalypsa 35 odstartovala předprodej již v roce 2011, kdy vstupenky za 399,- zmizely během 16ti dnů. Nyní jsou v nabídce sítích TICKETPROEVENTIM (CZ, SK) tickety za konečné ceny 499,-, VIP za 999,- a VIP GOLD za 2499,-. Je velmi pravděpodobně, že uveřějněním celé Apokalypsy, budou standartní vstupenky vyprodány. Následně se cena bude opět zvyšovat.

Vstupenky můžete též nově zakoupit přímo na Facebooku Apokalypsy (Official).

Prozatím uveřejnění umělci:
 
David Moleon
Klaudia Gawlas
Underdogz

Více informací o akci naleznete zde:

Apokalypsa 35 | 30.11.2012 | Brno