BROADWAY ON ICE – muzikálová show na ledě | 14. - 19.2.2012 | různá místa

 

BROADWAY ON ICE

- USA Today jí definoval “kouzelné bruslení, živý zpěv, tanec a herectví – logické rozdíly od ostatních ledních show”

Velkolepá muzikálová lední show amerického producenta Willyho Bietaka (jeden z nejznámějších producentů USA – např. pro nás známé lední představení Holiday On Ice či Festival On Ice) přijíždí poprvé do České Republiky a představí se v únoru 2012 na stadionech v Praze, Brně, Ostravě, Pardubicích a ve Zlíně.

Známé světové muzikály Chicago, Hallo Dolly, My Fair Lady, Pomáda, Bonnie & Clyde, Fantom Opery, Porgy a Bess, Bídníci, Cats, West Side Story a další ožijí v originální, zábavné a úchvatné choreografii na ledě.

Celou show komentuje moderátor, ředitel divadla Broadway, který uvádí hudební a taneční čísla slavných hvězd a jejich hostů, jejichž exhibiční vystoupení je doprovázeno živou hudbou, působivými světelnými, jevištními i pyrotechnickými efekty.

Broadway On Ice je oslavou krásy, elegance a krasobruslařského umění a v mnohém předčí vše, co u nás zatím bylo na zimních stadionech k vidění.

Velmi důležité také je, že celá Broadway On Ice existuje již od roku 1980, kdy show odstartovala v Las Vegas. Od této doby se dále propracovává, nové technologie a speciální efekty zde dostávají svoji nepostradatelnou úlohu. Sám producent Willy Bietak byl v roce 2010 nominován na “nejlepšího” producenta ledních show celé Ameriky.

Výjimečné je i umělecké obsazení, složené z olympijských vítězů i herců a hudebníků z divadel na Broadwayi v USA. Například se představí krasobruslařští  šampióni Dorothy Hamill, Nancy Karrigan a Brian Boitano, známí zpěváci z Broadwaye Franc D´Ambrosio a Kevin Spirtas i klavírista a herec Dale Gonyea.

Termíny a místa konání:

14.2.2012 úterý ČEZ Aréna Ostrava
15.2.2012 středa zimní stadion Luďka Čajky Zlín
16.2.2012 čtvrtek ČEZ Aréna Pardubice
17.2.2012 pátek Tesla Aréna Praha
18.2.2012 sobota Tesla Aréna Praha (2x)
19.2.2012 neděle Hala Rondo Brno (2x)

Vstupenky zakoupíte v předprodeji TICKETPRO.

Více informací naleznete na www.broadwayonice.cz.