CHUCHLE DĚTEM | 12.5.2012 | Praha

 

Dětský den pro celou rodinu!

To tu ještě nebylo! Jedinečný den pro rodiny a děti bude v sobotu 12. května v prostorách celého závodiště ve Velké Chuchli. Těší se na vás nejen organizátoři, ale i Václav Neckář, Václav Vydra a jeho koně, výtvarné díly, dobové tržiště a spousta další zábavy a her.

Historicky vůbec poprvé zažije chuchelský závodní areál akci uspořádanou pouze pro děti a rodiny. Vždyť i na jeho vzniku a obsahu se podílely děti organizátorů, byť formou námětu. Celé prostory závodiště budou patřit od 9:00 do 18:00 v sobotu 12. května jenom jim. A i kdyby náhodou počasí nepřálo, může se vše přesunout pod střechu.

Děti s rodiči se mohou těšit na vystoupení Václava Neckáře, na Vaška Vydru a jeho koně, na keramické dílničky, na sportovní olympiádu, na poníky, na dobové tržiště s ukázky řemesel, mohou si složit žokejské zkoušky, podívat se do malé ZOO a další spousta zajímavých aktivit.

Chuchelský areál organizátoři rozdělí na dvě část. Hlavní program bude venku na zatravněné ploše, vedlejší pak v zastřešeném areálu. Mezi nimi budou rozestavěny různé zajímavé aktivity. Všude budou pro návštěvníky vyhrazená místa pro odpočinek, posezení pod slunečníky, rozmanitá nabídka zdravého občerstvení a útulná kavárnička s dětským koutkem pro nejmenší. Součástí vybavení areálu je luxusní sociální zázemí s dostatečnou kapacitou, k dispozici bude i místnost pro kojící matky s přebalovacím pultem.

Místo a termín konání akce:
Dostihové závodiště Velká Chuchle, Radotínská 69, Praha 5
12/05/2012 09:00 - 18:00

Nezbývá než si koupit vstupenky. A ty jsou k dostání už nyní za: celá rodina 350,- Kč, dospělý 150,-Kč, dítě od 100 cm 70,-Kč, děti pod 100 cm mají vstup zdarma.

Vstupenky od 70.00 - 350 Kč zakoupíte v síti TICKETSTREAM.

Více informací o akci naleznete na www.chuchledetem.cz.