DĚTSKÝ DEN a ČESKOSLOVENSKÁ SUPERSTAR | 28.5.2011 | Brno

 

Zábavný program ke Dni dětí pro malé i velké bude probíhat v sobotu 28. května 2011, na parkovišti za Olympií Brno, poblíž Olympia parku. Policie ČR a Mezinárodní policejní asociace pro Vás v tento den již od 12:00 připraví různá stanoviště s ukázkami policejní práce, kterou si budete moci prohlédnout a často i vyzkoušet na vlastní kůži. Uvidíte tak třeba vodní stříkač, transportér nebo motorky. Přijedou také hasiči s malým i velkým zásahovým vozidlem. A nemohou chybět i další atrakce, například obří skluzavky a nafukovací hrady, malování na chodník, překážková dráha a mnoho dalších.

Speciálním hostem bude oblíbený Michal Nesvadba z Kouzelné školky, který vystoupí v 15 hodin!

Zlatým hřebem Dne dětí poté bude možnost shlédnout koncert a autogramiádu finalistů Česko-Slovenské SuperStar!

Ti nejlepší mladí českoslovenští zpěváci a zpěvačky zazpívají a budou rozdávat své podpisy od 16 hodin právě na parkovišti za Olympií, nedaleko Olympia parku. Každý finalista zazpívá jednu písničku a koncert bude zakončen společnou hymnou Nevzdávám. Po skončení vystoupení bude následovat autogramiáda.

Lukáš Adamec, Martin Harich, Martin Kurc, Matej Piňák, Michal Šeps, Petr Ševčík, Celeste Rizvana Buckingham, Simona Fecková, Gabriela Gunčíková, Alžběta Kolečkářová, Klaudia Pappová, Monika Povýšilová – to jsou jména finalistů letošního ročníku pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar, kteří v Olympii předvedou své pěvecké umění.

Pro některé z této dvanáctky pěveckých talentů šance na výhru v hodnotě 100 000 eur již skončila, někteří z mladých zpěváků a zpěvaček ale ještě bojují o vítězství!  Vítěz získá kromě finanční výhry také možnost natočit své první album a oslovit fanoušky jak v České republice, tak i na Slovensku.

Více informací naleznete na www.olympia-centrum.cz.