Grand Prix České republiky 2013 - speciální akce na vstupenky

 

Speciální Valentýnská akce!

2 vstupenky za úžasnou cenu jen v předprodejní síti EVENTIM.

V roce 2013 přijímá Automotodrom Brno vstupenky Eventim přímo bez nutnosti výměny! Kupujete tedy originální vstupenku! V předprodeji je možno zakoupit pouze víkendové vstupenky!!!

Nejprestižnější motocyklový šampionát na světě se na Masarykově okruhu jezdí od roku 1965, již dvacet let – od roku 1993 – nepřetržitě. Fanoušci se mohou těšit opět na domácího jezdce v královské kubatuře MotoGP Karla Abrahama, který nově pojede na motocyklu ART Aprilia. V kubatuře Moto3 jej doplní další stálý účastník Jakub Kornfeil, který přesedá na motocykl KTM-Kalex.

Karel Abraham už potřetí nastoupí do nejprestižnější motocyklové soutěže na světě – třídy MotoGP. Po sérii problémů dal brněnský jezdec sbohem prototypu Ducati a body bude sbírat na motocyklu Aprilia ART, který spadá do kategorie CRT, tedy motocyklů kombinujících prototypový rám s motorem založeným na produkčních základech. Abraham s ním sice nebude moci usilovat o „běžné“ podium, ale nejlepší jezdec CRT si pro ocenění chodí se třemi nejrychlejšími jezdci celého závodu. A na tuto trofej si Abaja může se svojí Aprilií troufnout.

Fanoušci se také mohou těšit na "znovuzrozeného" legendárního Valentina Rossiho. Po dvou protrápených letech u Ducati se devítinásobný šampion vrací zpět do Yamahy, se kterou prožil nejlepší časy v paddocku. Do týmu jde jako „dvojka“ za letošním šampionem Jorge Lorenzem. Ale netají se tím, že chce minimálně zpět na stupně vítězů.