JAMESON ZONE 2013 | 16.3.2013 | Praha

 

JAMESON ZONE OPĚT V PRAZE!

JAMESON ZONE V DLOUHÉ – oslavy Jameson St. Patrick´s Live Celebrations

Předběžný line-up:
DJ Bidlo
DJ Fatty M
DJ Lumiere
Tata Bojs
Irská kapela The Riptide Movement – ještě bude potvrzeno

Místa v Dlouhé ulici, kde 16. března budou souběžně s Roxy probíhat oslavy sv. Patrika s Irskou whiskey Jameson:

Beer muzeum
2. patro
Nod

Každá příležitost k oslavě je dobrá. Tím spíš, je-li tou příležitostí sympatický Irský svátek Sv. Patrik, který s radostí přijímají za svůj lidé po celém světě. I Praha se v letošním roce zapojí do celosvětových oslav Jameson St. Patrick´s Live Celebrations v JAMESON ZONE v Praze v Dlouhé ulici. A stejně jako loni, kdy nebylo v pražském Roxy klubu k hnutí, rozjede se český mejdan v Irském stylu – na ulici i v klubu. 

"Naší vizí je připravit milovníkům irské whiskey Jameson perfektní party, aby si den sv. Patrika opravdu užili," říká Howard Southern, mezinárodní marketingový ředitel Irish Distillers Pernod Ricard.

Hlavním hostem scény v Roxy klubu bude opět skupina Tata Bojs, která v Dlouhé ulici odehraje svůj letošní první jarní koncert. Populární alternativní česká kapela, která  letos oslaví 25 let společného hraní to umí pěkně roztočit! Přijďte si poslechnou partu, která za své Nanoalbum získala hned čtyři zlaté anděly! Atmosféru dotvoří řada špičkových DJs, mezi nimi například DJ Fatty M, DJ Lumiere a jeden ze základních pilířů taneční scény DJ Bidlo, který už dvacet let táhne do klubů tisíce fanoušků housemusic. Jeho house sety znají lidé téměř po celém světě. DJ Bidlo se vrátil po několika letech z USA, což potěší všechny jeho fanoušky na domácí scéně. Oslava sv. Patrika vás se bude konat na více místech v Dlouhé ulici, například Beer muzeum, kde pro vás bude hrát živá hudba (kytarista) a můžete potěšit své chuťové pohárky lahodným tastingem stařené whiskey Jameson. Dále se můžete těšit na legendární 2. patro nebo alternativní Nod.

A protože 17. březen je skutečně velkým dnem pro všechny Iry, ke svým tradicím se hrdě přihlásí i lahev irské whiskey Jameson, která pro tuto příležitost oblékne speciální etiketu z dílny Davida A. Smith.  Světoznámému návrháři se na etiketě podařilo zachytit slavnostní náladu v tradiční zelené, která je pro sv. Patrika i pro značku Jameson charakteristická.
Jestli se i Vy chystáte obléci na sv. Patrika do zeleného, záleží čistě na vás, každopádně ale v sobě můžete v tento den zkusit probudit dřímajícího Ira a přijít oslavit starodávný svátek na svěží moderní party! Začínáme 16. března v pražském Roxy, takže 17. březen přivítáme o půlnoci a vychutnáme si ho již od prvních minut.

Místo konání akce: klub Roxy, Dlouhá ulice, Praha 2
Datum konání akce: v sobotu 16. března, 2013
Hlavní aktér: TATA BOJS

Vstupenky na akci zakoupíte v předprodeji v síti TICKETPRO. Více informací ke vstupenkám zobrazíte kliknutím na banner.

Předprodej vstupenek byl ukončen.

Více informací naleznete na www.jameson.cz a na Facebooku akce.