MORTAL KOMBAT FIGHTERS NIGHT | 16.7.2011 | Pardubice - ZRUŠENO!

 

AKCE ZRUŠENA! Show, která svou podstatu nalézá v soutěžích krásy - Mortal Kombat fighters night – semifinálový večer Afterr Girlss Pardubice. Ve spolupráci s Hollywoodskou agenturou Miami production se zrodila párty, která nemá obdoby. Zažehne ve Vás strhující pocit euforické nálady, jehož se nezbavíte až dlouho do rána. Legendární  postavy  z Mortal Kombat ledový muž Sub-Zero a princ Gora jsou propůjčeni specielně jen pro tento večer z Hollywoodských filmových laboratoří, aby Vás prováděli celým večerem. Připojíme-li k tomu krásné slečny ze soutěže Afterr Girlss, jež se budou ucházet o Vaši přízeň a bohyni hudebního nebe DJ Luccu, rozpoutá se pekelná show, na které nesmíte chybět. Originalitu nevšední noci plné zážitků si můžete vychutnat 16.7. v kongresovém sále AFI paláce Pardubicích.

Afterr Girlss je nová liberálně zaměřená show, která se zrodila v americkém městě hříchu a hazardu - Las Vegas. Zde také sklidila obrovské ovace a nadšení diváků. Pro svůj jedinečný průběh, strhující atmosféru, která si svou energickou a intenzivní zábavou podmaní každého návštěvníka.

Každý z večerů se odehrává na exklusivní téma (Rucgby, Ibiza, Vánoce, ...) a je doplněn o trendy jako zumba, konfetové ohňostroje, světelné efekty, laser show. Závěr večera pak dovrší DJ přední české scény (Lucca, LayDee Jane, Michael C, Lafayette, ...).

Afterr Girlss spojuje krásné ženy, jedinečnou zábavu a nejlepší moderní hudbu. Snaží se vtáhnout diváka do dění večera tak, aby se nechal unášet na vlně euforie. Revoluce, kde večer dostává nový rozměr, který se nikdy neopakuje, nedá se vyprávět, musíte ho prožít! Původní myšlenkou bylo opustit současné konzervativní průběhy soutěží krásy, jež se za dobu své více jak padesátileté existence takřka nezměnily. Tato myšlenka se však posunula mnohem dále ...

LUCCA

Lucca začala se o taneční scénu intenzivně zajímá již od svých 16 let, kdy navštívila Londýn a poté začala pracovat jako asistentka produkce v brněnském Boby centru v Brně, kde v polovině devadesátých let probíhaly první taneční parties s Paul Van Dykem či Nickem Warrenem. Od roku 2000 je zastupovaná velkou českou agenturou Mersey, která ji od počátku obsazovala na velké akce jako legendární Supersonic Garage čifestivaly Metronome a Hradhouse. Díky spoustě příležitostí i účasti na Red Bull Music Academy v Dublinu v roce 2000 získala tato umělkyně brzy potřebnou jistotu a zařadila se mezi nejúspěšnější české DJe.

Program akce:

20:00     Zahájení
22:00     Afterr Girlss-schow (módní přehlídky, zumba, konfetové ohňostroje, …)
24:00     Lucca
06:00     Konec

Místo konání: Afi Palace Pardubice, Masarykovo náměstí 2799, Pardubice

Vstupenky zakoupíte v síti TICKETPRO.

Více informací naleznete na www.lucca.cz.