Open Air Festival Panenský Týnec - Underworld přilétají již v pátek!

Open Air Festival otevírá brány již tento čtvrtek a první den bez vstupného! Venku je OAF mobilní aplikace a několik připomínek na poslední chvíli.

Čas uhání jako splašený oř, jehož zkrocení je nad naše síly. Naštěstí. Dočkali jsme se – chvíle, kdy se brány Open Air Festivalu otevřou, se již blíží v řádu hodin a my využíváme poslední příležitosti zvěstovat vám těsně před odjezdem do Panenského Týnce poslední důležité informace.

Zdá se, že hlasy z tábora Underworld, které přinášely zvěsti o zvláštním zájmu pánů Hydea a Smithe vystoupit toto léto v České republice, nelhaly. Britská dvojice nepřijede na poslední chvíli, aby jen odehrála vystoupení a zase zmizela, spíš to vypadá, že se u nás hodlá nejprve důkladně aklimatizovat a na koncert se pěkně naladit. Ačkoliv na pódium Underworld vstoupí až v sobotu o půlnoci, na letiště Václava Havla dosednou už v pátek odpoledne. Oprávněně lze předpokládat, že samotnému koncertu dost času na přípravu a důkladná koncentrace protagonistů nemůže ublížit, pořadatelé se nebudou muset obávat šedin kvůli situaci, kdy umělec nestihl poslední možný spoj a fanoušci mají reálnou šanci narazit neformálně na hvězdnou dvojku už v předvečer koncertu. Profitujeme zkrátka všichni.

Připomínáme také, že Open Air Festival otevírá brány již tento čtvrtek 8.8.2013 v 15:00. První festivalový den je vstup zdarma!

Naši programátoři připravili mobilní verzi festivalových stránek, která vám umožní mít i na místě všechny důležité informace v elektronické podobě doslova v kapse. Aplikace je navržena jak pro operační systém iOS, tak i Android a je připravena k použití v offline módu. Mobilní verze festivalových stránek obsahuje složky: line up, který reflektuje aktuální a nadcházející program, mapa – statická s funkcí zoomu, kontakty a info. Aplikace je přístupná z hlavní stránky festivalového webu www.openairfestival.cz/#home a přístup k ní umožní i adresa openairfestival.cz/mobile.

Chceme vám také připomenout, že online předprodej vstupenek běží až do čtvrteční půlnoci včetně akce 1+1 vstupenka od Ery. Od pátku 9.srpna už budou k dostání jen lístky za cenu 1400,- běžná a 2000,- VIP buď na našem webu openairfestival.cz/vstupenky nebo přímo na místě.

Jen pro pořádek zopakujeme mechaniku 1+1 s Erou. Kód na druhou vstupenu je možné získat na microsite era.openairfestival.cz a zakoupit si ji online na webu festivalu nebo je možné přijet na místo s vytištěnou microsite nebo microsite ukázat otevřenou v chytrém telefonu a i v tomto případě dostanete druhou vstupenku zdarma.

K přemístění mezi vstupní branou a festivalovým městečkem si můžete půjčit šlapací káry nebo najmout jednu ze 4 rikš. Uspořádání areálu jsme se letos snažili co nejvíc racionalizovat, ale nepochybujeme o tom, že o šlapací dopravní prostředky bude velký zájem.

A ještě než popřejeme příjemnou zábavu, rádi bychom na vás apelovali, abyste cestu neodkládali na poslední chvíli. Členů odbavovacího týmu sice bude dost, ale ani ve velkém počtu čelíc náporu nedokáží dělat zázraky. Zkrátka doražte s předstihem a vyhnete se nepříjemným postáváním v kolonách a frontách. Ale teď už nám dovolte popřát vám co nejsrdečněji spokojené prožití tří dnů plných hudby, sportu, kultury i zábavy! Je tu Open Air Festival 2013! Na shledanou v Panenském Týnci!

Open Air Festival 2013 | 8. - 10.8.2013 | Panenský Týnec