QUEENS STYLE ZONE 11 UŽ TUTO SOBOTU. PROČ BÝT U TOHO?

 

Už tuto sobotu 11. února 2012 se do Ostravy sjedou tanečníci z různých koutů Čech, Slovenska, ale třeba také Polska, Itálie, Francie nebo Ruska, aby se představili v jedenáctém vydání úspěšného street dance battlu Queens Style Zone. Pojďme si ve stručnosti připomenout, proč byste na této akci rozhodně neměli chybět.

PRESTIŽ

Queens Style Zone je jediný battle v historii ČR, který se dočkal svého jedenáctého vydání. Těší se totiž velkého zájmu tanečníků, kteří neváhají na akci cestovat i více než osm hodin, a to přesto, že je nečeká výhra v podobě prize money. Na Queens Style Zone se totiž tančí o respekt a příp. vítězství na této akci je velmi prestižní záležitostí.

JEDINEČNÁ ATMOSFÉRA

Na Queens Style Zone vždy vládne velmi pohodová atmosféra. Jde totiž především o setkání tanečníků a příznivců pouličního tance z různých koutů nejen České republiky. To vše za bouřlivé podpory návštěvníků akce, kteří se snaží tanečníky popohnat k co nejlepším výkonům. Atmosféru bude dotvářet dvojice známá z jubilejního desátého vydání akce, tedy Dj Boruuf za mixem a Jooky aka Dj Lowa za mikrofonem.

BOHATÝ LINE-UP

Může se zdát, že Queens Style Zone je stále stejná opakující se akce, opak je však pravdou. Na každém vydání jsou k vidění jiné taneční styly, kromě těch tradičních a ověřených (hip hop, house, ...) je velký prostor věnován i těm zatím méně známým. Queens Style Zone je jedna z mála akcí, v rámci které probíhají battly v krumpu nebo dancehallu, konaly se zde vůbec první české battly ve waackingu nebo experimentalu. Tentokrát se můžete těšit na kategorie allstyle 3x3, b-boying 2x2, dancehall 1x1 a krump 1x1. Akci doplní také house dance jam a tradiční after party.

PRVNÍ REAL KRUMP BATTLE

Největší novinkou pro jedenácté vydání Queens Style Zone budou callout battly v krumpu. Tanečníci si sami mohli zvolit svého soupeře a vyzvat jej na souboj. Každý krumper má tedy možnost se předem na svého protivníka připravit, což této kategorii velmi přidá na atraktivitě. Díky tomu, že si tanečníci mohli zvolit i svou hudbu, se můžeme těšit na opravdu velkou show.

ZÁBAVA NA PRVNÍM MÍSTĚ

Je jedno, odkud jste, jak dobří tanečníci jste, jestli se o pouliční tanec zajímáte měsíc nebo deset let. Queens Style Zone je tu především od toho, abyste se dobře bavili. Špatnou náladu i všechny starosti nechte doma a přijďte se inspirovat od ostatních, mnohdy opravdu top evropských, tanečníků. Skvělá hudba, jedinečná atmosféra a především všudypřítomný tanec, to je Queens Style Zone, jehož jedenácté vydání startuje v sobotu 11. února 2012 v 17:00 hod. v klubu Marley na výstavišti Černá louka Ostrava.

Akci již od svého prvního vydání podporuje největší hip hop shop Queens (www.queens.cz). Kompletní informace o Queens Style Zone 11 najdete na https://www.qsz.cz/.

---------------------

QUEENS STYLE ZONE 11 | street dance battle

11. 2. 2012, klub Marley, výstaviště Černá louka Ostrava

---------------------

Další info naleznete zde:

QUEENS STYLE ZONE 11 | 11.2.2012 | Ostrava