Spring Break Festival 2013, první 4 denní chorvatská party v letní sezoně!

 

Spring Break Festival 2013 startuje letošní party sezónu na pláži Zrće


Chorvatská pláž Zrće je už téměř připravena na zahájení letošní sezóny, která návštěvníkům slibuje nezapomenutelné zážitky. Letní zábavu spustí tradiční Spring Break Festival, jenž je pořádán od 6. do 9. června 2013 opět klubem Aquarius. Zájemci se mohou těšit na světové DJs a jejich ohromující vystoupení plná světelných show doprovázená sexy tanečnicemi vlnícími se v rytmu hudby.

Letošní Spring Break Festival hostí přední hudebníky z celého světa, návštěvníci se mohou těšit na DJs FROM MARS, DJ Niki Belucci, Mario Amarillo, Deejay HRC, Mc MPO a také na Hot VooDoo Professional Erotic Dancers. Jak je již zvykem, na festival se každoročně sjíždí tisíce nadšenců z celého světa, aby zde oslavili příchod léta zábavou a tancem až do svítání.

Vzdálenost mezi Prahou a Zrće je 900 km, cesta autem trvá 11 hodin. Letos již druhou sezónu míří na festival autobusy z Prahy a Brna, které vypravuje PartyKýbl.cz. I díky nim začíná Chorvatsko přitahovat mladé lidi.

Pláž Zrće (čti Zrče) někdy nazývána „chorvatská Ibiza“ je již po několik let centrem zábavy pro tisíce fanoušků taneční hudby, kteří si chtějí užít světové interprety v krásném přímořském prostředí a zažít nezapomenutelnou party. Pláž Zrće leží na ostrově Pag 3 km od města Novajla – jen hodinu a dvacet minut autobusem ze Zadaru, 11 hodin z Prahy. Pag je největší chorvatský ostrov (ačkoliv je technicky spojen mostem s pevninou) a jeden ze stovky ostrovů středozemního moře.
 
Aquarius je druhý největší klub na pláži Zrće. Přes den funguje jako bar a restaurace, večer se pak mění v diskotéku se dvěma oddělenými tanečními parkety. Zábava začíná kolem 16. hodiny a pokračuje až do časných ranních hodin. Klub Aquarius hostí slavné světové DJs a probíhají v něm všechny významné události a festivaly na ostrově.

PartyKýbl.cz je jediným českým organizátorem letních party na pláži Zrće. Svým klientům zajišťuje dopravu do Chorvatska, ubytování ve stanovém městečku i vstupenky na festivaly. Tým organizátorů je k dispozici přímo v místě konání festivalů.

Více informací k akci a nezávazné rezervace jsou možné kliknutím na banner:

Zrće Spring Break Party 2013 | 5. - 9.6.2013 | Pláž Zrće, Novalja, Chorvatsko