STVOŘENÍ SVĚTA - Vánoční speciál | 22.12.2011 | Praha

 

Nejmodernější show černého divadla Vás zve na svůj vánoční speciál. Pojďte se s námi ponořit do absolutní tmy a najít v ní zářící postavy a objekty, které se vznáší a v prostoru se vám jeví, jakoby byly přímo vedle Vás. Vydejte se s námi do svého vlastního snu a na vlastní oči spatřete magii a kouzlo optických iluzí, moderního tance a živého zpěvu. Neuvěřitelná show, která s velkým úspěchem reprezentovala ČR na největším festivalu Asie v New Delhi!

V hlavní roli Štěpánka Volfová, herečka "malého vzrůstu", která si zahrála v americkém filmu Letopisy Narnie - princ Caspian nebo v komedii ČR U mě dobrý. Dále hrají: Theodor Hoidekr, Tereza Burešová, Jarmila Volfová, Hana Šámalová, Kristián Polívka, Vojtěch Janů. Zpívá Kateřina Nachtigallová.

Show proběhne v nově rekonstruovaném divadle Palace Illusion, které je v současnosti svým prostředím nejoriginálnějším divadelním prostorem se sálem vybaveným stolovým sezením s možností využití baru před, během i po představení přímo v hledišti. Nabízí tak pohodlné netradiční posezení během vašeho divadelního zážitku i po něm, aniž byste museli opouštět své místo.

Termín konání: 22/12/2011 20:00 - 21:00

Místo konání:

Černé divadlo Theodora Hoidekra, Vinohradská 48, Praha

Vstupenky zakoupíte v síti TICKETSTREAM.

Více informací www.blacklighttheatre.wbs.cz.