Taneční show LOS VIVANCOS ''Aeternum'' (''Věčnost'') | 2. - 4.5.2014 | Praha

Taneční show LOS VIVANCOS ''Aeternum'' (''Věčnost'') | 2. - 4.5.2013 | Praha

2 a 3. května se v Praze a 4. května v Brně koná show „Aeternum“ („Věčnost“) v provedení bratrů ze Španělska – LOS VIVANCOS.

Na začátku května 2014 se v Praze a v Brně koná představení úchvatného tanečně-divadelního show „Aeternum“ v provedení jedinečného Španělského souboru LOS VIVANCOS. Soubor LOS VIVANCOS tvoří sedm bratrů, kteří mají opravdu nevídanou kombinaci talentů: tančí, zpívají a hrají na různé hudební nástroje. Jejich fantastický temperament je uchvacující. Bratři se narodili ve Španělsku, v Barceloně. Už v dospívání se jim podařilo se proslavit, protože se všichni začali zabývat tancem velmi záhy. Přišli se zcela novým, vlastním číslem, což byl tanec s prvky akrobacie. Sláva LOS VIVANCOS se velmi rychle rozšířila. O jejich talentu se dověděla celá země. Jejich vystoupení byla přijata s velkým ohlasem i daleko za hranicemi Španělska, jsou široce známí i na Západě, což opět dokazuje vysokou úroveň jejich vystoupení. Bratři LOS VIVANCOS získali prestižní vzdělání v nejlepších školách, jejich prestiž ve světě je nepopiratelná. Ještě před založením tanečního souboru získávali bratři LOS VIVANCOS zkušenosti, vstřebávali různé světové kultury, poznávali nejrůznější hudební tradice.
 
V roce 2004 celý svět spatřil nový soubor – flamengo show bratrů LOS VIVANCOS. Od toho okamžiku tento neuvěřitelný úspěch a zájem veřejnosti o ně nezmizel! Představení show „Aeternum“ („Věčnost“), s nímž bratři pořádají turné po zemích celého světa, a zavítají také do České republiky, to je tanec, cirkus a divadlo. Neopakovatelným způsobem se v něm slučuje flamengo, moderní balet, akrobacie a bojová umění. V celém vystoupení je velké množství vizuálních efektů a scénických řešení. Aeternum je příběhem dobra a zla, je to metafora o nesmrtelnosti umění, které člověka obdarovává. Andělé, démoni, upíři, hudba, tanec, boj a magie jsou předváděny v rámci jednoho komplexního představení, které zastřešuje tajemná magická aura. Hlavním uměleckým poradcem představení je Daniele Finzi Pasca, režisér a scenárista show Cirque du Soleil. Daniel Finzi Pasca je režisér, dramatik a choreograf. Mezi mnoha jeho pracemi je například scénář a režie Závěrečného ceremoniálu olympijských her v Turíně v roce 2006, který viděly stovky milionů diváků. Režíroval také „Mlhu“, „Déšť“ a „Donku“ (v provedení cirkusu Eluaz a divadla Sunil), které jsou v celém světě velmi populární. Tyto projekty jsou charakteristické hlubokou lidskostí, jsou prodchnuty duchem hry a v současné době jsou předváděny v nejslavnějších divadlech světa. Hudbu k představení složili sami bratři Vivancos. Aranžmá, orchestr a hudební doprovod jsou v kompetenci Fernando Velazqueze, skladatele soundtracků k tak známým filmům, jako jsou „Sirotčinec“ (El Orfanato) (nominován na cenu Goya za nejlepší soundtrack) a „Julia’s Eyes“ (Los Ojos de Julia), který v představení „Aeternum“ spojuje hudbu flamenga s rockem, vážnou hudbu s filmovou hudbou do jediné partitury, nahrané Symfonickým orchestrem v Budapešti. LOS VIVANCOS vystoupili jako speciální ho v choreografické show Myléne Farmer „Avant Que Lombre», zúčastnili se „San-Remo» s Lola Ponco a Gio. V roce 2009 vyhráli v kategorii „Nejlepší originální show“ na «Las Lunas Awards» v Mexiku. V roce 2008 byli bratři dvakrát nominováni princeznou Stephanií na světovém cirkusovém festivalu v Monte Carlu a jejich show „Tanec s hvězdami“ vidělo více než 35 milionů lidí. Bratři LOS VIVANCOS si svým talentem podmanili více než třicet zemí po celém světě. Seznamte se s bratry LOS VIVANCOS: s Aaronem, s Joshuou, s Josém, s Izraelem, s Judou, s Christem a s Eliasem. Jejich zplnomocněným zástupcem je, jak už je zvykem, Elias. Komunikuje s novináři a zastupuje rodinu LOS VIVANCOS na tiskových konferencích. Flamengo bratrů LOS VIVANCOS, to je nádherná symbióza baletu, flamenga, cirkusu, divadla a moderního tance. Jejich show se vyznačuje živou, explozivní energii, vyvolávající u diváků ty nejživější emoce. LOS VIVANCOS jsou na jevišti nejen svrchovanými pány, ale doslova bohy!!

Místo a termíny konání vystoupení:
Divadlo Hybernia, Náměstí Republiky 4, Praha

02/05/2014 19:30 - 21:30
03/05/2014 19:30 - 21:30

Janáčkovo divadlo, Rooseveltova 1-7, Brno

04/05/2014 18:00 - 20:00

Vstupenky na akci zakoupíte v předprodeji od 800Kč v síti TICKETSTREAM. Více informací ke vstupenkám zobrazíte kliknutím na banner.