TRANCEFUSION | 8.10.2011 | Praha

 

Po úspěšné premiéře dubnové edice nového formátu párty TRANCEFUSION se představí také podzimní edice, která proběhne tentokrát 8. října 2011 opět na pražském Výstavišti. Přestěhuje se ovšem pro tentokrát do Incheba Arény, která pojme až 4000 fanoušků taneční hudby. Produkce TRANCEFUSION tak oznamuje, že fanoušci se mohou těšit na pravidelné pořádání této nadšeně přijaté a hodnocené akce, a to vždy dvakrát ročně. Pokud fanoušci zachovají i nadále svou přízeň, bude se na jaře 2012 akce konat opět v magických prostorách Průmyslového Paláce.

TRANCEFUSION je nová krev do žil taneční scény a proto se pořadatelé snažili především o to, aby oslovení DJs a hosté dokázali svojí hudbou vyvolat takovou atmosféru, jakou jsme společně zažili v dubnu! Proto line up slibuje tentokrát hned několik velkých překvapení!

Před třemi roky se k lítosti fanoušků po celém světě rozpadlo legendární uskupení amerických producentů a autorů mnoha světových hitů, duo GABRIEL & DRESDEN. O to nadšeněji byla na sklonku minulého roku přijata zpráva, že se po letech oba DJs k sobě vrací a pro velkolepý návrat si vybrali silvestrovské oslavy v naplněném Hollywood Palladium v Los Angeles, kde to rozbalili ve velkém stylu jako za starých časů. Je nám proto ctí, že Praha bude jedním ze svědků jejich velkého návratu a určitě se dočká i jejich největších hitů!

Podzimní edice TRANCEFUSION přiveze do Prahy mnoho dalších světových hvězd!

Dalším hostem podzimní edice bude ve svém živém setu italský hudební mistr GIUSEPPE OTTAVIANI, který je bezesporu velkým oblíbencem českého publika a jeho vystoupení v minulosti přivádělo české fanoušky vždy do varu! Jeho nadupaná vystoupení jsou žádána po celém světě na velkých tanečních festivalech ale i pro exkluzivní klubové noci. Giuseppe by rozhodně neměl nikoho nechat během svého živého setu chladným a tuto noc řádně okoření!

Další hvězdou Trancefusion bude léta fanoušky žádaný a tak trochu promotéry opomíjený holandský producent MARCEL WOODS. Marcel je trance fanoušky nadšeně přijímán po celém světě, v ČR už pěknou řádku let nevystupoval a proto se těšme na jeho velký návrat s jeho naprosto typickým soundem! Marcel je právem řazen mezi světovou elitu a například jeho vystoupení na poslední Trance Energy bylo fanoušky i kritikou hodnoceno jako jeden z vrcholů celé noci. České publikum se může konečně těšit na premiéru současné světové hvězdy a dalšího představitele amerického kontinentu - konkrétně Kanady! Nebude jím nikdo jiný než celosvětově žádaný kanadský producent ARNEJ. Poznáte na vlastní kůži, že jeho raketový vzestup má své opodstatnění. V současnosti je žádaný na celém kontinentu a vystupuje po boku těch největších jmen. A jak sám Arnej říká, je to teprve začátek. Praha se má na co těšit a troufáme si jeho první návštěvu Prahy srovnat s první návštěvou Dash Berlin v loňském roce na Decadance, kdy se po necelém roce na Trancefusion vrátil jako světová megastar!

A těšte se na další českou (vlastně středo-evropskou) premiéru. Do Prahy zavítá další "raketa" na poli trance hudby, ruský projekt MOONBEAM. Jejich výstřel mezi elitu nebyl určitě náhodný, jejich nespoutaná energie i ruský temperament vás pohltí. Doma jsou miláčky tanečních parketů, Rusko doslova propadlo trance hudbě a do Prahy vysílá ty nejpovolanější zástupce!

Premiéru si v Praze odbude i hvězda anglického labelu Anjunabeats, producent MAT ZO. Chráněnec věhlasného uskupení Above & Beyond je v současné době právem považován za jednoho z předních trance producentů a jeho mixy si žádají největší světové veličiny. Matan se k elektronické taneční hudbě propracoval přes všechny možné hudební styly, kterými od dětství prošel. Jeho zvuk je typický, uhrančivý a hodně taneční a my věříme, že si ho zamilujete i vy.

Posledním z řady DJs, který se na podzim bude snažit uchvátit TRANCEFUSION fanoušky, je další ze zástupců stáje Anjunabeats, norský producent a DJ BOOM JINX, který se vloni představil českému publiku poprvé.

Na této podzimní edici vystoupí i dva velmi speciální hosté v samostatném live setu. Praha po dlouhé době přivítá jednoho z nejlepších světových zpěváků taneční hudby! Naživo zde vystoupí angličan CHRISTIAN BURNS, který nazpíval mnoho celosvětových hitů s takovými DJs jako Tiesto nebo Armin van Buuren, se kterým shodou okolností zrovna vystupuje v rámci světového turné Armin Only. A abychom nebyli daleko od samotného Armina, tak do Prahy jako další speciální host Trancefusion poprvé zavítá jeho bratr a kytarový mág ELLER VAN BUUREN. Věřme, že jejich živé vystoupení nenechá nikoho v pomyslném klidu! 

TRANCEFUSION - po této noci budete jako znovuzrození!

Místo a čas konání akce:

Průmyslový Palác (pravé křídlo), areál Výstaviště Holešovice, Praha 7

Otevření: 19:45
Start programu: 20:00
Konec: 6:00

DJs:
 
GABRIEL & DRESDEN (USA)

GIUSEPPE OTTAVIANI (IT)

MARCEL WOODS (NL)

ARNEJ (CAN)

MAT ZO (UK)

MOONBEAM (RUS)

BOOM JINX (UK)

SPECIÁLNÍ HOSTÉ:

CHRISTIAN BURNS (UK)

ELLER VAN BUUREN (NL)

Oficiální afterparty: STUDIO 54, Hybernská, Praha 1

Vstupenky zakoupíte v síti TICKETSTREAM.

Akce je přístupná od 18ti let.

Více informací naleznete na www.trancefusion.cz.

 

Reklama: