TranceFusion - Power of elements | 19.4.2014 | Praha

TranceFusion - Power of elements | 19.4.2014 | Praha

Síla živlů roztančí i na jaře 2014 Prahu!

Datum 19. 4. 2014 by si měli všichni fanoušci elektronické taneční hudby, především pak hudebního žánru trance, zapsat červeným písmem do svých diářů! Přesně po roce obsadí opět taneční party TRANCEFUSION Průmyslový Palác v Praze a nabídne svým fanouškům velkolepou show za účasti mnoha světových hvězd i nových talentů tohoto hudebního žánru.

Tentokrát ovšem dojde k velké novince! Výrazně se časově prodlouží doba trvání celé akce, která by měla být jakýmsi malým festivalem taneční hudby. Brány paláce se totiž otevřou již v 17:30 hodin, aby přivítaly první návštěvníky, které čeká celkem 13 hodin našlápnutého programu! K dispozici budou návštěvníkům Trancefusion prostory Pravého křídla, ve kterém vyroste MAIN STAGE, dále Levé křídlo, které tentokrát nabídne návštěvníkům rozsáhlé odpočinkové, herní a zábavní zóny a dostatečný komfort, v neposlední řadě ichilloutstage, která bude v provozu od 17:30 do 22:00 hodin. Standardně je možné se těšit i na menší stage, která vyroste v prostorách foyer. Nyní si návštěvníci budou moci vychutnat všechny své oblíbené hvězdy v nepřerušované show na MainStage v Pravém křídle a to po celých 13 hodin čistého času! Tato stage bude vyhrazena jen pro zahraniční hvězdy a můžeme slíbit, že si na své přijdou jak příznivci zasněných melodií, tak i milovníci svižnějšího BPM na hranici 138+. Jak se již v případě Trancefusion stalo tradicí, tak nebylo zapomenuto ani na nové talenty a dje, kteří se v ČR objeví premiérově a dostanou tak šanci získat si přízeň místního publika.

Jak téma této edice napovídá, Trancefusion se tentokrát oddá síle všech živlů. Tomu budou odpovídat i dekorace, vizualizace, speciální efekty, performeři a další překvapení. Celý program bude rozdělen do čtyřech bloků, přičemž každý z nich bude patřit jednomu z živlů, tedy větru, zemi, ohni a vodě. Připravte se na dobrodružství při kterém objevíte podstatu sami sebe a zažijete návrat k pradávnému vzniku všeho kolem nás.

Počínaje dnešním dnem oznámí pořadatelé každý týden jedno jméno z line upu. Kompletní line up tak bude znám již brzké době.

K dispozici bude návštěvníkům nespočet barů, stánků s občerstvením a upomínkovými předměty, venkovní terasy pro kuřáky včetně kuřácké lounge ve foyer s maloustage, dostatečná kapacita toalet a šaten, relax pointy, game zóny, rozlehlé VIP prostory a mnoho dalších překvapení určených fanouškům Trancefusion z celého světa.

TRANCEFUSION POWER OF ELEMENTS VE ZNAMENÍ NEJSILNĚJŠÍHO LINE UPU V JEJÍ HISTORII

Čistý trance, historicky nejsilnější line up, nejdelší program v podobě 13ti hodin, největší a nejmodernější technické efekty, obrovská vizuální a efektová show a v neposlední řadě dlouhá plejáda významných světových hvězd poskládaných s tou největší pečlivostí! To vše by se dalo říci o TrancefusionPowerofElements, která v půlce dubna 2014 opanuje Prahu a do Průmyslového Paláce opět přiláká tisíce fanoušků tohoto hudebního žánru doslova ze všech koutů světa.

BTL Agency po téměř třech měsících, kdy každý čtvrtek oznamovala vždy jedno jméno, tuto mozaiku uzavřela a line up je tak kompletní. Reakce odborníků a především všech fanoušků doslova srší nadšením a lze očekávat, že by se tato edice mohla stát tou, která se skvěle zapíše do celé historie Trancefusion. Jako vždy se mohou fanoušci těšit na několik českých premiér, na live vystoupení různých účinkujících, na speciální efekty a hlavně na ryzí hudební a taneční zážitek. Pro tuto edici bylo navíc poskládáno několik velmi speciálních dvojic pro unikátní b2b sety!

Kompletní line up akce:

FERRY CORSTEN
ALY & FILA b2b JOHN O’CALLAGHAN
BT
ANDREW RAYEL (bude i autorem Trancefusion hymny 2014)
SOLARSTONE
SEAN TYAS
JOHN ASKEW
BEAT SERVICE
FERRY TAYLE b2b MANUEL LE SAUX
ESTIVA
DARREN PORTER
REORDER b2b THOMAS COASTLINE
CHRISTIAN BURNS LIVE

Místo a termín konání akce:
Praha, Výstaviště Praha Holešovice
19.04.2014 18:00 - 7:00

Vstupenky na akci zakoupíte v předprodeji v síti TICKETSTREAM.

Více informací k akci naleznete na  www.trancefusion.cz .