X-mas Party @ SaSaZoo | 16.12.2011 | Praha

 

Velká vánoční party v divokém stylu SaSaZoo plná kostýmů, dekorací a kvalitní hudby se odehraje i tento rok v nejlepším klubu v Praze, SaSaZu. Oslava vypukne v pátek 16.prosince a jako dárek vám SaSazu věnuje vycházející houseovou hvězdu z Holandska a ambasadora Dance4Life - skvělého DJ a producenta Jesse Voorn!

DJs: Jesse Voorn (NL), Brian a.k.a. Kid Diesel, Bon Trip a.k.a. Bon Finix & Tripmain, Loutka & Bidlo, Don Marquez

Jesseho hudební produkce mluví sama za sebe. Jeho tracky vycházejí pod nejrespektovanějšími světovými labely jako jsou Stealth, Big Love, Kingdom Kome Cuts, Juicy Music, Fatal Music, Spinnin, WePlay, Nocturnal Groove anebo Strictly Rhythm a získávají podporu od DJskych hvězd jako Sharam, Roger Sanchez, Kaskade, Kid Massive, Robbie Rivera, Bad Boy Bill, Tiesto, Bob Sinclar, Paul van Dyk, David Guetta, Pete Tong, Fedde le Grand a Andy Cato (Groove Armada). Na svých tracích spolupracovatl Jesse např. s Erykah Badu, Deadmau5, Robbie Rivera, Michael Moor, George Acosta, D.O.N.S., MC Flipside, Electrixx, Tune Brothers, Kid Massive a Seamus Hají. Jeho rádio show Jesse Voorn Rádio se vysílá ve více než 20 zemí a jeho DJsky um předvádí na tanečních parketech po celém světě!

Dále se můžete těšit na kvalitní domácí support DJ Brian a.k.a. Kid Diesel, který vystoupí v SaSaZu těsně před svým odjezdem do Jižní Ameriky, kde se zúčastní Brazilského Summer Tour 2012. DJ Brian hrál již ve více než 25 zemích světa včetně Cíny, Brazílie, Francie, Španelska, Řecka, Malediv, Ruska, Ukrajiny a Malty. Návštěvníci téhle party premiérově uslyší dvě nové tracky z dílny Kid Diesel.

Dále vystoupí duo Bon Trip a.k.a. Bon Finix & Tripmain ze stáje Kick da Night Bookings. Tahle dvojice, která letos zazářila na hlavní stagi festivalu Mácháč, již společně vystupuje pět leta jejich back-to-back vystoupení bylo prezentováno na významných akcích jako například Pleasure Island, Apokalypsa, nebo Trancefusion.

Další dvojice Loutka a Bidlo působí na domácí taneční scéně již od jejího zrodu. Na Xmas Party předvedou vynikají výběr tracků, jak novinky, tak perličky z let minulých. Line-up večera doplní Don Marquez.

Nejžhavější vánoční party tohoto roku je tady! Vánoční atmosféra bude dýchat nejen z vánoční výzdoby klubu a sexy kostýmů tanečnic. Těšit se můžete na mnohá překvapení!

Přijďte do půlnoci v kostýmech Santa Clausse nebo anděla a získáte zlevněný vstup za 100 Kč! Slečny v kostýmech do půlnoci zdarma!

Základní vstupné 200 Kč, VIP 650 Kč.

Vstupenky zakoupíte v síti TICKETPRO.

Line-up:

 22:00 Don Marquez
 23:00 Bon Trip a.k.a. Bon Finix & Tripmain
 00:30 JESSE VOORN (NL)
 02:00 Brian a.k.a. Kid Diesel
 03:30 Loutka & Bidlo

Více informací naleznete na www.sasazu.com.