21. ročník festivalu Benátská noc připraven na všechny fanoušky! Začínáme ve čtvrtek 25. července

 
Už ve čtvrtek 25. července začne letošní 21. ročník festivalu Benátská noc

Areál ve Vesci u Liberce je připraven na všechny návštěvníky – od čtvrtka až do nedělní noci. Na místě budou v prodeji nejen permanentky, ale i jednodenní vstupenky. Díky předpovědi počasí slibující krásné letní dny, budou připravena i sněžná děla na zchlazení programem i teplotou rozpálených těl všech fanoušků.

Už od dnešního dne lze na festivalové web kameře sledovat na oficiálních stránkách festivalu finální dokončovací práce v areálu, stejně tak jako objednat si místo v kempu, či zjistit další možné aktuální informace.

Tradičně je připravena festivalová kyvadlová doprava zdarma ve spolupráci s Libereckým krajem a Dopravním podnikem města Liberec.
Pamatovali jsme ani na skalní fanoušky vystupujících formací a máme pro ně zajištěny autogramiády včetně headlinerů! Nezapomeňte, že jenom na letošním ročníku Benátské noci, můžete získat podpisy skupin Nightwish, James, Sabaton a dalších.

Startujeme už ve čtvrtek 25. července v 17:30! Poslední tóny letošního ročníku zazní v neděli kolem deváté večer. Na programu jsou: Nightwish, James, Sabaton, Miro Žbirka a Moravská filharmonie Olomouc, Sunrise Avenue, David Koller, Pražský výběr, Xindl X, Charlie Straight, Aneta Langerová a desítky dalších.
 
Kompletní program včetně orientačních časů vystoupení naleznete na www.benatskanoc.cz.