30.narozeniny oslaví skupina Fleret také na Holešovské Regatě 2013

Kromě Miro Žbirky a skupiny Olympic bude dalším oslavencem na Holešovské Regatě 2013 také oblíbená kapela Fleret. Letos slaví neuvěřitelných 30 let od svého založení.

K tomuto výročí připravila skupina speciální hodinový koncert s výběrem těch největší hitů, které za třicet let své existence složila. Mimo jiné zazní Kurnikšopatožtone, Zafůkané nebo Já su od Lidečka a mnoho dalších známých písní.

V těchto dnech také vychází CD s názvem Umělci na šňůře. Obsahuje výběr hitů, které si fanoušci za poslední tři desetiletí nejvíce oblíbili a hlasovali pro ně v hitparádě. Na předních místech se umístily skladby Zafůkané, Ej trnko trenečko a Čistá jak Vizovice. Na CD, které se točilo v lednu v ostravském studiu Českého rozhlasu, je celkem 23 písní, z toho 3 bonusovky natočené před 27 lety ještě v sestavě Hrachový, Jurásek, Barnáš, Kačes, Chrastina, Šedivý ( Na trhu, Hřbitovy ptáků a Hospoda u Davida).

Skupina pevně věří, že tento výběr natočený po 12 letech od prvního výběru Kurnikšopatožtojo udělá velkou radost všem fanouškům.

Více informací k festivalu naleznete zde:

Festival Holešovská Regata 2013 | 22.6.2013 | Holešov