ABBA THE SHOW | 25.1.2012 | Brno

 

Není absolutně pochyb, že jde o nejautentičtější ABBU dnešní doby. Zásluhu na této skutečnosti mají bezesporu také dřívější členové originální skupiny ABBA, kteří v ABBA THE SHOW vystupují.

ABBA THE SHOW VYCHÁZÍ Z PŮVODNÍHO PŘÍBĚHU ABBY – OD JEJICH EUROVISION ZAČÁTKŮ AŽ PO CELOU CESTU K HLAVNÍMU ÚSPĚCHU V HITPARÁDÁCH. JE PREZENTOVÁNA ŠVÉDSKOU WATERLOO, SLAVNOU SVĚTOVOU SKUPINOU, KTERÁ PŘIVEDLA ABBU OPĚT K ŽIVOTU, SPOLU S NÁRODNÍM LONDÝNSKÝM SYMFONICKÝM ORCHESTREM VEDENÝM MATTHEWEM FREEMANEM. ABBA STÁLE PRODÁVÁ 2 MILIÓNY DESEK ROČNĚ – A PRÁVĚ TOTO VYSTOUPENÍ PŘEDSTAVÍ NEJÚŽASNĚJŠÍ A NEJSLAVNĚJŠÍ HITY FORMOU DVOUHODINOVÉ FANTASTICKÉ MUZIKÁLNÍ SHOW A ORIGINÁLNÍCH KOSTÝMŮ. JAKO BY ABBA NIKDY NESKONČILA!

Show, která od svých začátků v roce 2001 prošla značným uměleckým vývojem, nabízí publiku moderní podívanou hodnou současných měřítek. V rámci nostalgického večera nebudou chybět živévprojekce, úchvatná světla a výborný zvuk.


„Mnoho úsilí bylo vynaloženo, aby toto představení bylo největší poctou jedné z nejlepších popových kapel všech dob," uvedl Bono na adresu Abba The Show.

Tato propracovaná produkce přináší výjimečný zážitek, který je umocněn kvalitou původních skladeb skupiny ABBA.

Za tři nejdůležitější pilíře úspěchu ABBA THE SHOW můžeme považovat následující fakta:
1) Švédské zpěvačky Katja a Camilla, které vyzařují ABBU celým svým výkonem. Ony nejsou jen „zaměnitelné herečky", ale opravdové zpěvačky.
2) Londýnský národní symfonický orchestr vedený Matthewem Freemanem je jedním z nejlepších orchestrů v Evropě a pracoval s lidmi jako Elvis Costello, Robbie Williams nebo Sir Cliff Richard.
3) Účinkování originálních muzikantů ABBA. Pokud se divíte, proč se bývalí hudebníci ABBA rozhodli tohoto představení zúčastnit, zde jsou jejich odpovědi:


Mats Ronander (kytarista a zpěvák na turné ABBA):
„Myslím, že ABBA THE SHOW je nejlepší pocta skupině ABBA, jaká kdy vznikla! Kapela je velice profesionální a produkce je úžasná!"

„Je to zábava hrát tuto krásnou hudbu znovu po 30letech!"

Ulf Andersson (hráč na saxofon na světovém turné skupiny ABBA):
„Reakce z publika jsou podobné tomu, co jsme zažili v sedmdesátých letech." „Je skvělé vrátit vzpomínky a dostat příležitost hrát

skladby jedné z nejúspěšnějších kapel na světě podruhé v životě."

Finn Sjöberg (kytarista na turné skupiny ABBA):
„Vystoupení má vážné ambice představit skupinu ABBA tak, jak by mohla znít dnes."

Janne Schaffer (kytarista na většině albech skupiny ABBA):
„Můj oblíbený okamžik v show je kytarové sólo ve skladbě Eagle, které jsem nahrával se skupinou ABBA, a když se naskytne příležitost sdělit publiku něco (o) skutečného o této skupině."

Lasse Wellander (hlavní kytarista na turné a nahrávkách ABBA):
„Ve skutečnosti se řídíme dědictvím skupiny ABBA a způsob, jakým jsou skladby prezentovány, patří k absolutní špičce."

Roger Palm (bubeník z Dancing Queen a mnoho dalších hitů ABBA):
„Můj oblíbený moment v přehlídce je, když začneme hrát „Dancing Queen" a všichni se k nám přidají. „


Místo a termín konání:

Hala Vodova, Vodova 108, Brno, 25.1.2012 19:00

Vstupenky zakoupíte v síti TICKETPRO.

Více informací naleznete na www.abba-the-show.com a na stránkách pořadatele www.livenation.com.