Apassionata - Přátelé navždy | 15. - 16.12.2012 | Praha

 

APASSIONATA

NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ EVROPSKÁ JEZDECKÁ SHOW SE VRACÍ SE ZCELA NOVÝM PŘEDSTAVENÍM! Velká jubilejní show APASSIONATY „Přátelé navždy" opět slibuje magická setkání člověka a koně.

APASSIONATA okouzluje publikum již 10 let čarovnou kombinací společného vystoupení lidí a koní. Opět vás čeká nejúspěšnější evropská rodinná show, ve které se představí více než 40 koní, nejlepší evropští jezdci, krásná hudba a gigantické speciální efekty. Nechte se pohltit magickými chvílemi a spoustou emocí.

APASSIONATA je více než jen show – je to ohňostroj emocí, zážitek pro celou rodinu, umělecké dílo se strhující hudbou a velkolepými akty show!

Ve velké jubilejní show „Přátelé navždy“ vás vezme hlavní představitelka „Amélie“  s sebou na kouzelnou cestu. Po bezstarostném dětství se musí s těžkým srdcem rozloučit se svým otcem a domovem na venkově – a odchází do velkého města. Jde o to, aby dospěla a nalezla správné místo v životě. Jde o scestí, štěstí a především o její nejlepší přátele, koně. Co by byla APASSIONATA bez čtyřnohých hlavních představitelů?

Zažijte v nové show „Přátelé navždy“ dvě hodiny skvělé zábavy a nechte se v jubilejním roce nakazit „koňskou horečkou“. Uvidíte největší hvězdy posledního desetiletí a můžete se těšit na nádherné volné drezúry, Doma Vaquera na nejvyšší úrovni, akce westernového a trikového jezdectví.

Místo a termíny konání:
O2 arena Ocelářská 460/2 190 00 Praha 9
15. - 16.12.2012 15:00

Vstupenky zakoupíte v předprodeji v síti LIVENATION.

Více informací naleznete na www.apassionata.com/cz/.