California Dreams | 27.4.2011 | Praha

 

Mega Dámský večer v Americkém stylu, se super hosty! Prožijte s kamarádkami super večer pro dámy! Super hosté, strhující show, nejlepší striptýzová skupina současnosti California Dreams. Exklusivní soutěže, ukázky zumby, pánská obsluha a tanečníci.
 
Ve dvouhodinové strhující show se představí nejlepší striptýzová skupina současnosti California Dreams. Můžete se těšit na exotického striptéra, nebo třeba vítěze soutěže Mr. California 2008 a také člena známé Hollywoodské skupiny The Platinum Men. V průběhu večera Vás budou obsluhovat zkušení a sympatičtí borci nahoře bez.
 
Průvodcem této erotické podívané je herec a moderátor Braňo Polák. Mezi hosty nebude chybět profesionální masér Ladislav Pokštefl, nebo odborníci z kadeřnického a kosmetického salonu Picasso. Dozvíte se třeba, co dělat při bolestech svalů a jak správně pečovat o své vlasy.
 
Nudit se rozhodně nebudete s interaktivní ukázkou zumby, neboli fitness programu, kombinující aerobní cvičení s prvky latinsko-amerických tance. Předvedou se také rytíři z bojové skupiny zabijáci.cz. V některé z exklusivních soutěží se striptéry pak můžete vyhrát nejen některou z oblíbených er. pomůcek, ale také poukaz na masáže, návštěvy fitness studia, nebo balíček kadeřnických služeb.
 
Po skončení programu večer nekončí! Začne ta pravá taneční zábava s kalifornskými tanečníky. Se všemi účinkujícími se budete mít možnost na památku vyfotit a to zcela zdarma!
 
Akce se koná dne 27.4.2011 v Retro Music Hall, ulice Francouzská 75/4, Praha 2.
 
■ otevřeno od 19.00 hodin
■ začátek programu od 21.00 hodin
 
Více informací naleznete na www.californiadreams.cz.

Reklama: