Cannabizz Prague 2010 – první mezinárodní konopný veletrh v ČR | 17 - 19.9.2010 | Praha

 

 První ročník mezinárodního konopného veletrhu v České republice se uskuteční v termínu 17. – 19. září 2010 v prostorách hal Thámova v pražském Karlíně.
 
„Po přijetí nového zákona, který dekriminalizoval konopí, nastal ten pravý čas uspořádat v srdci Evropy akci tohoto ražení za účasti předních domácích i zahraničních společností a aktivistů, zabývajících se činností spojenou s konopím,“ říká Jiří Tomaško, jeden z hlavních organizátorů akce.
 
Na veletrhu Cannabizz se představí široká řada vystavovatelů z celého světa, ať už se jedná o instituce, kosmetické firmy, výrobce semínek, zdravotních produktů, různých potřeb pro pěstování konopí nebo třeba výrobce konopného oblečení, vydavatele časopisů a různých médií a mnoho dalších zajímavých firem. Všechny vystavené produkty bude možné zakoupit.
 
Organizátoři veletrhu připravují kromě výstavy i bohatý doprovodný program, zahrnující jak tématické přednášky, tak i soutěže a koncerty. V rámci veletrhu budete moci debatovat například s Jiřím X. Doležalem z Reflexu, s Rickem Simpsonem – objevitelem léčivého konopného výtažku a také s mnoha dalšími zajímavými aktivisty, zastupujícími konopnou kulturu v rámci jejich přednášek, trvajících po celou dobu veletrhu.
 
Více informací o akci naleznete zde: www.cannabizz.cz