Casting Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2011 | 7.5.2011 | Brno

 

Využij svou šanci a staň se modelkou! Casting prestižní soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2011 sobotu 7. května 2011 od 15 hodin v brněnské Olympii.
 
Do soutěže se mohou přihlásit všechny dívky ve věku 13 - 22 let s výškou nad 170 cm. Jelikož je soutěž Elite Model Look nejprestižnější soutěží na světě, jejíž úspěšné účastnice se stávající skutečnými hvězdami modelingu, je samozřejmé nutné, aby dívky ovládaly alespoň základy angličtiny a nepostrádaly zdravé sebevědomí.
 
Každá dívka se zúčastní osobního pohovoru s profesionály agentury Elite, obdrží dárek ve formě produktů od firem Schwarzkopf, Bioderma a Gosh, získá poradenství ohledně péče o vlasy či pleť a zástupci společnosti Rowenta jí poradí, jak si upravit vlasy výrobky z řady Rowenta for Elite Model Look. Vybrané dívky postoupí do národního semifinále, které se uskuteční v červnu v Praze a kde bude vybráno 10 finalistek soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2011. Finále se pak uskuteční v září tohoto roku.
 
Castingem bude provázet topmodelka Simona Krainová!
 
Každý rok vzejde ze soutěže Elite Model Look organizované agenturou Elite Model Management budoucí superstar modelingového průmyslu. Od svého vzniku roku 1983 vyhledává Elite Model Look nové talenty po celém světě. Objemem, kvalitou a profesionálním přístupem je dnes tato soutěž největší a
nejprestižnější svého druhu na světě. Koná se v 66 zemích světa a každoročně se do ní přihlásí více než 350 000 začínajících modelek.
 
Soutěž světu objevila mnohé tváře známé z titulních stránek světových módních časopisů. Soutěž pomohla odstartovat kariéry takových modelingových hvězd současnosti jako jsou např. Gisele Bündchen, Alessandra Ambrossio, Petra Němcová, Denisa Dvořáková, Linda Vojtová či Hana Jiříčková. Finalistkami soutěže byly v devadesátých letech (tehdy se soutěž jmenovala The Look Of The Year) i takové supermodelky jako Cindy Crawford, Karen Mulder, Tatjana Patitz, Linda Evangelista nebo Stephanie Seymour.
 
Díky struktuře soutěže se každá vítězka národního finále zúčastňuje finále mezinárodního, kde absolvuje množství focení, výuku chůze po molu a rozhovory pro média. Soutěž vrcholí galavečerem konaném v jedné z nejprestižnějších destinací světa, na jehož konci porota sestavená z mnoha světoznámých osobností vyhlásí budoucí hvězdu agentury Elite. První tři finalistky získávají roční garantovanou smlouvu s agenturou Elite v hodnotě 150.000, 100.000 a 75.000 amerických dolarů.
 
Program castingu v sobotu 7. května 2011 v Olympii - centrální prostranství před eskalátory:
 
15:00 zahájení castingu
 
- úvodní slovo o soutěži a pravidlech castingu
 
- osobní pohovory všech účastnic castingu
 
- nahlédněte jako diváci nebo jako účastnice castingu do zákulisí modelingu - líčení modelky, úprava vlasů, focení modelky, nácvik chůze
 
- prezentace firem Schwarzkopf (péče o vlasy, scan vlasů) a Rowenta (produkty Rowenta for Elite Model Look) a Bioderma (péče o pleť)
 
- provází Simona Krainová
 
- hudební doprovod (DJ)
 
- podpisová akce Simony Krainové
 
18:00 konec castingu
 
Více informací naleznete na https://www.olympia-centrum.cz/.
 

Diskusní téma: Casting Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2011 | 7.5.2011 | Brno

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek