CIRQUE DU SOLEIL - Silvestrovský cirkus v Lucerně | 31.12.2012 | Praha

 

Kino Lucerna připravilo na letošní poslední den roku pro své návštěvníky fantastický a netradiční silvestrovský zážitek.

Ve spolupráci s distribuční společností Bontonfilm uvede v rámci večera s názvem "Silvestrovský cirkus v Lucerně" předpremiérovou projekci snímku režiséra Andrew Adamsona  v produkci Jamese Camerona "CIRQUE DU SOLEIL: VZDÁLENÉ SVĚTY 3D".  Ve Spojených státech se první projekce filmu odehraje 21.12., a to pouze v limitovaném uvedení, silvestrovští návštěvníci Lucerny budou tedy opravdu mezi prvními, kteří snímek napříč světem uvidí.

Cirque du Soleil je slavná a unikátní  show, napěchovaná neskutečnými akrobatickými výkony, která na své pouti napříč světem učarovala statisícům diváků. Mezi těmi beznadějně okouzlenými byl i filmový mág James Cameron, který se posléze rozhodl kouzlo představení převést na filmové pláno. Jelikož je ale velmi pracovně vytížen natáčením pokračování Avataru, spokojil se "pouze" s produkcí a režii svěřil tvůrci prvních svou Shreků, režiséru Andrew Adamsonovi. To však nic neubírá na faktu, že diváky čeká fascinující filmový 3D zážitek, který možná v kině do této doby nikdo neprožil. Spojení toho nejlepšího akrobatického cirkusového umění  s třetím rozměrem filmového plátna, kterého se navíc chopí excelentní filmaři, jistě uchvátí nejednoho diváka.

Projekce snímku však není to jediné, co na návštěvníky silvestrovského večera v Lucerně čeká.

Program večera je následující:

18:00 otevření prostor kavárny & welcome drink
19:00 projekce snímku "Cirque du Soleil: Vzdálené světy 3D" v kinosálu
21:00 zahájení popremiérového rautu v propojených prostorách kinokavárny a Mramorového sálu Paláce Lucerna
22:00 - 03:00 DJ's Dance Party v kinokavárně
00:00 půlnoční přípitek
00:30 popůlnoční občerstvení v Mramorovém sálu

Místo a termín konání akce:
Lucerna - kino, Vodičkova 36, Praha 1; 31.12.2012 18:00

Vstupenky na akci zakoupíte v předprodeji v síti TICKETPRO. Více informací ke vstupenkám zobrazíte kliknutím na banner.

Více informací k akci naleznete na www.lucerna.cz.