CZECH HOUSE PARADISE | 4.8.2012 | Třtěnice u Jičína

 

Druhý ročník festivalu Czech House Paradise vypukne v srpnu!

Po loňském úspěšném prvním dílu se do příjemného prostředí letního areálu v Třtěnicích u Jičína vrací druhý ročník festivalu Czech House Paradise. Stejně jako loni tak i letos na akci zavítají ta nejznámější jména české housové scény, mezi které bezpochyby patří Michael Burian,Chris Sadler, Orbith a mnoho dalších Djs.

Už samotný název festivalu Czech House Paradise napovídá, kudy se bude ubírat jeho hudební zaměření. Na rozdíl od mnohých konkurenčních akcí, které v létě ve východních Čechách proběhnou, je CHP  jediným festivalem, který je úzce profilovaný pouze na styl house. Po loňských jménech, mezi kterými nechyběla ani nejpopulárnější česká DJane Lucca, se ani letošní program neobejde bez neméně známých a kvalitních djských jmen.

Do Třtěnic 4. srpna 2012 dorazí asi nejznámější DJ české scény Michael Burian,dále rezident noci Climax Chris Sadler, dále na hlavní stage zahraje brněnský matador a rezident party Elektra DJ Orbith. Kromě těchto, českému publiku velmi dobře známých jmen,  zde zahrají i mladí talentovaní DJs jako Michael J, MeryEn, Steffi & Vostix a další. Festival se v letošním roce navíc rozroste o druhé pódium, na kterém vystoupí talentovaní djs.

Festival proběhne opět v nádherném prostředí letního areálu Třtěnice, který se nachází kousek od Českého ráje. Krásná lokalita ve spojení s praktickým zastřešeným areálem, který pojme až 1200 lidí, je skvělou kombinací pro letní open air a to i v případě nepříznivého počasí.

Line-up MAIN STAGE:
Michael Burian
Orbith
ChrisSadler
Michael J
MeryEn
Steffi&Vostix

Line-up TOUSTER STAGE:
Dejff
Topkap DJZ
Tokátko
Marty Fish
Wilda
Extasy DJ´s
Jacques De Levure & MR D3Tox
Vilmer
Vincent & Jules

Vstupenky na akci zakoupíte v předprodeji za 250,- Kč v síti TICKETPRO.

Vstupenky na místě zakoupíte za 350,- Kč.

Více informací o akci naleznete na Facebooku zde.