Czech Open 2010 | 19-21.8.2010 | Čeladná

 

Čeladná zažije nejsledovanější golfovou sportovní událost v České republice.

Letošní turnaj Czech Open 2010 bude mít znovu velmi kvalitní televizní zázemí. Stejně jako v minulém roce, tak i letos se režisérem přímého přenosu stal Ross Clarke – jeden z nejlepších profesionálů v tomto oboru na světě. Ross Clarke se v České republice objevil už v minulém roce při prvním ročníku turnaje a byl zdejší atmosférou přímo nadšen.

Sobotní čeladenskou noc rozzáří ohňostroj

Všichni, kdo se budou v sobotu 21. srpna pohybovat na Čeladné a v jejím bezprostředním okolí s výhledem směrem k Prosper Golf Resortu Čeladná, se mohou těšit na velkolepý ohňostroj. Pyrotechnická show, která rozzáří čeladenské údolí, začne krátce před desátou hodinou večerní.

Lokalita:

Čeladná je domovem golfu již od roku 2001, kdy byla první osmnáctka slavnostně otevřena za účasti španělského hráče PGA, M. A. Jiméneze, který se podílel na jeho návrzích a výstavbě. V roce 2004 zde pak byla otevřena druhá osmnáctka. Hřiště jsou sportovní výzvou pro hráče golfu, nabízí dlouhé, úzké hrací plochy lemované lesním porostem, řadu vodních a pískových překážek, skotské bunkry a zajímavý výškový profil.

Více informací naleznete zde: www.czechopen2010.cz