DEN KOZLA - speciální parní vlak | 11.6.2011 | Velké Popovice

 

Velkopopovický Kozel zve své příznivce i v letošním roce na již 19. Den Kozla, který se uskuteční 11.června od 9. hodin v Pivovaru Velké Popovice. Tématem celého dne bude poctivá práce se dřevem.

Návštěvníci se mohou těšit na dřevorubeckou show v podání několikanásobného mistra Evropy. K vidění budou i další řemesla spojená s tématikou dřeva: dřevosochaři budou přímo na místě vytvářet sochu Kozla nebo velkou Kozlí hlavu, představí se i řezbáři, truhláři, kožedělci nebo štípači šindelí. Návštěvníci si budou moci všechna řemesla osobně vyzkoušet. Pro ty, kteří rádi soutěží, budou připravené disciplíny jako hod polenem do dálky nebo na přesnost, zatloukání hřebíků na jednu ránu a klasické pivní soutěže v čepování piva. Zlatým hřebem dne bude otevření Kozlí hospůdky, kterou lidé postaví během Dne Kozla.

O příjemnou hudbu se postará skupina Yo Yo Band, tradiční české Šlapeto a Děda Mládek Illegal Band. Celým dnem bude provázet Dalibor Gondík.

Termíny konání:

11.6.2011 08:30 a v 11:00 odjezd vlaku z Prahy, Hl. nádraží. Zahájení akce je plánováno na 9:00. Ze Strančic je vypraven vlak v 16:50 a 18:20.

Z vlakového nádraží Strančice je zajištěna kyvadlová doprava.

Vstupenky zakoupíte v síti TICKETPRO.

Cena: Zpáteční jízdenka pro 1 osobu: 150 Kč, pro 4 osoby: 500 Kč

Více informací naleznete na www.kozel.cz.