ELSEREMO | 15.7.2011 | Brno

 

Horké letní noci se blíží a s nimi i největší taneční letní noc v Brně, na které vystoupí řada djských hvězd. Noc, jenž nese název Elseremo (generální partner akce), se uskuteční 15.7.2011 na brněnské přehradě v areálu klubu Tee-Pee a stane se nepochybně pro návštěvníky nezapomenutelným zážitkem, který přiblíží atmosféru slunné Ibizy. Jako hlavní účinkující vystoupí samotný hitmaker dnešní doby DJ Shaun Baker.

Tento anglický DJ a producent žijící v Německu má za sebou před žhavým českým publikem mnoho skvělých vystoupení. Taneční sety předního anglicko-německého producenta se prostě v Čechách líbí. Stejně jako si české publikum zamilovalo jeho taneční megahity “Bakerman”, “V.I.P.”, “Power”, “Hey Hi Hello”, “Give!”, “Explode”, či nový singl “Frontline”. Jeho energií nabitý DJ set v rytmech hitového “Electra” a “ Vocal House” a “Hands Up”, který uslyší brněnské publikum poprvé, strhne bezpochyby každého návštěvníka party.

Dalšími neméně známými účinkujícími budou dj a producent Bon Finix, jehož poslední vydaný počin “Catwalker” si oblíbil i samotný Tiesto, a Dj Hydrophonic, který momentálně připravuje řadu novinek a rovněž ho není zapotřebí příliš představovat.

Sekundovat těmto předním účinkujícím budou producent a dj Ian in Run, který se již několikrát brněnskému publiku představil pod odlišným pseudonymem, Leonov Bronski jako zástupce Love party, přerovský mohykán dj Tarabass, Wally D, Quiks a George S jako jeden ze členů projektu Modulus.

Specialitami akce budou dva cocktail bary, sexy hostesky, bazén, grilování, soutěže na místě a spoustu dalších překvapení !

Termín a místo konání:

15.7.2011 17:00 Tee-Pee Club, Brno
 
Vstupenky zakoupíte v síti TICKETPRO.

Více informací naleznete na www.teepeebrno.cz.

 

Reklama: