FESTIVAL ČARODĚJÁLES 2013 zahájil předprodej vstupenek

 

Aktualizace:

Od 2.dubna můžete kupovat vstupenky také v kavárnách Krmítko.
Pro studenty za zvýhodněnou cenu 400 Kč.
 Krmítka najdete na:
 - Fakulta sociálních studií (Joštova 10)
 - Filozofická fakulta (Gorkého 7)
 - Fakulta architektury VUT (Poříčí 5)
 - Fakulta chemická VUT (Purkyňova 118)

Od pondělí 25.2.2013 nově další předprodejní místo. Vstupenky si nyní můžete koupit pohodlně v kavárně Mezzanine (Údolní 15, Brno) a ještě si u toho vychutnat lahodný šálek kávy.

Vstupenky na 6. ročník brněnského hudebního festivalu ČARODĚJÁLES, který se bude opět konat v tradičním termínu "pálení čarodějnic" 30. 4. 2013, jsou v prodeji v sítích TICKETPRO a TICKETSTREAM a v obvyklých brněnských předprodejích.
 Místem konání bude tradiční kouzelný přírodní areál koupaliště Riviéra, který jsou pořadatelé připraveni, vzhledem k atraktivnosti programu, upravovat a zvětšovat až na potřebnou kapacitu.

Program bude opět střídavě probíhat na třech pódiích, přibude ovšem After party v "Metro šapitó" s DJs z klubu METRO MUSIC BAR.
 Cena vstupenky je do 31. 12. 12 stanovena na velmi příjemných 360,- Kč, od 1. 1. 13 se zvyšuje na 460,- Kč, od 1. 4. 13 na 490,- , na místě v den konání 600,- Kč.
 Headlinery festivalu jsou dvě z největších českých rockových legend a jedna z největších současných britských koncertních atrakcí, doplněny osvědčenými představiteli tuzemské scény i zcela aktuálními vyslanci anglo-amerického rocku.

Vzhledem k tomu jsou ceny vstupenek, díky sponzorům, celkově velmi vstřícné, přesto lze jen doporučit nákup v předprodeji. V rámci akce "Čarodějáles fandí Kometě! Kometa fandí Čarodějálesu!" mají možnost kupovat vstupenky za speciální cenu 400,- Kč majitelé permanentek Komety v pokladně Kajot arény. Za stejnou cenu budou mít možnost je pořídit od února také studenti VUT a Masarykovy univerzity přímo na fakultách.

Více informací k festivalu naleznete zde:

Festival Čarodějáles 2013 | 30.4.2013 | Brno