Festival Citybeach se uskuteční již za necelý měsíc!

 

Na CITYBEACH festivalu

Vás čeká bohatý kulturní a sportovní program. Sportovní odpoledne, na které je vstup zdarma, bude zahrnovat beachvolejbal, beachtenis, frisbee, skateboarding, dvoukolky segway, kolečkové brusle a řadu dalších aktivit.

Od 17 hodin se festival přehoupne do své hudební části. Vrcholem programu budou vystoupení slovenské pop-rockové skupiny No Name, která se u nás zapsala hitovkami „Ty a tvoja sestra“ a „Žily“, a třinecké partičky Charlie Straight, která letos absolvovala veleúspěšné turné k nové desce Someone with the slow heartbeat. Obě kapely zahrají jak starší hity, tak písně z posledních desek.

Na pódiu se s nimi vystřídá také Hana Robinson Trio, formace jedné z nejtalentovanějších tuzemských šansoniérek, spolupracovnice Michala Horáčka Hany Robinson, která koncem roku vydala velmi vydařené studiové album Brouk v hlavě.

Program doplní herec kultovního divadla Ypsilon Jiří Schmitzer, písničkář lehce undergroundového odéru, který sklízí velký sukces díky veselým písničkám (z nichž nejvíc zabírá ta o Frantovi, co jede na kole a veze na něm rýč:), a přerovská skupina Ginger, kterou jste mohli vidět např. na Čarodějálesu 2011 nebo po boku britské legendy Status Quo v Olomouci.

Okolo půlnoci, kdy přibližně skončí koncertní část, plynule naváže plážová afterparty. Pánové Elio, Cubik, Tim a další se ujmou Red Bull DJ stage a budou vašimi průvodci až do ranního kuropění:)

Důležitá informace pro všechny, kteří chtějí sledovat ohňostrojné finále Ignis Brunensis nad hradem Špilberk : z areálu CITYBEACH budete mít hrad jako na dlani!:)

Další informace o akci naleznete zde:

CITY BEACH FESTIVAL 2012 | 8.6.2012 | Brno