Festival Open Air Musicfest Přeštěnice 2013 už za pouhých 14 dní

Festival Open Air Musicfest Přeštěnice zahájí narozeninová party skupiny Ticho de pre Cupé Band


Milevská kapela, která dostala do vínku jeden z nejhloupějších názvů vůbec – Ticho de Pre Cupé Band, se dožívá (vzhledem k životnímu rytmu života členů skupiny) úctyhodných deseti let. Slavit je bude na domácí scéně Musicfestu Přeštěnice, na kterém vystupuje pravidelně již od počátků své vrtkavé kariéry.

V Přeštěnici rekordní počet vystupujících

Letos to bude opravdu nadupaný program. Na festivalu bude celkem šest scén (Rock Radio Stage, Music & SAI Stage, HelpMusic Stage, SummerSession.cz Stage, Skutečná liga Stage, Divadlo ve stanu) a Open Air Dirt Jam. Vystoupí celkem 100 skupin a DJs. Kromě domácí scény (David KOLLER, UDG, WOHNOUT, BLUE EFFECT) zahrají také zahraniční kapely Kontrust z Rakouska, Vanilla Sky z Itálie nebo němečtí GFF (ex Green Frog feet). Lahůdkou bude jistě vystoupení skupiny IYASA z africké Zimbabwe. Pravidelně aktualizovaný časový program naleznete na stránkách festivalu.

Kupte si party vstupenku a ušetříte

Pokud se chystáte vyrazit s celou partou, můžete při zakoupení 5 ks získat vstupenku již za 490 Kč. tato akce platí pouze do vyprodání posledních 30 ks balíčků těchto vstupenek. Běžná vstupenka stojí 590  Kč na celý festival. K dispozici jsou také jednodenní - na čtvrtek od 100 Kč, pátek 350 Kč a sobota 190 Kč. Vstupenky jsou k dostání v tardičních on line sítích i kamenných obchodech Ticket Art, Ticketportal, Ticketro a Ticketstream.

Více informací naleznete zde:

Open Air Musicfest Přeštěnice 2013 | 11. - 13.7.2013 | Přeštěnice