FESTIVAL v Přeštěnicích připravil spousty změn

 

Festival Přeštěnice,

který se koná 11.7.2013 – 13.7.2013 v malebném prostředí lesů a luk přichystal pro návštěvníky letošního ročníku řadu příjemných překvapení!

Tentokrát už se na čtyřech pódiích vystřídají nejen kapely z tuzemské špičky, skvělí zahraniční hosté, ale řada mladých talentů a kapel. Novinkou je divadelní stan, Dirt Jam BMX,, tak čtvrteční Warm UP přímo v areálu festivalu.

Již druhým rokem své síly s pořadateli spojil magazín HelpMusic a projekt Helpband, a pro letošní ročník i soutěž Skutečná liga, ti svými talenty rozšíří a zpestří program festivalu.

Na druhé tkzv. HELPMUSIC stage dostanou prostor mladé, talentované kapely, ale i ostřílené kapely festivalových pódií jako jsou Prago Union, Imodium, Rybičky 48, Airfare nebo Medvěd 009!

Festival v Přeštěnicích navštěvuji každým rokem a nabídka podílet se na plánování programu se neodmítá. Prostoru pro mladé kapely není nikdy dost a tohle je příležitost jak ukázat návštěvníkům, že si své místo na slunci zaslouží.“ Řekla šéfredaktorka magazínu Martina Jablanovská

Proti zajímavému programu festivalu, který už teď nabízí tradiční a oblíbené festivalové kapely, jako je David Koller, Wohnout, UDG, a další, poskytne HelpMusic návštěvníkům kapely a interprety z jiných oblastí a žánrů, aby doplnil barevné spektrum programu.

Podrobný program bude k dispozici na www.prestenice.cz.