František Ringo Čech - Ringova škola života | 25.10.2012 | Brno

 

Zcela nový veselý pořad s Františkem Ringo Čechem

a jeho hosty Barborou Mottlovou, Michalem Gulyášem, Petrem Martinákem a Martou Olšrovou.

František Ringo Čech v první české ,,stand up comedy,, čelí svým typickým humorem útlaku tržní ekonomiky, touze Čechů po sociální spravedlnosti a řeší problémy, které jeho milované voliče nejvíce pálí. Komická show z níž odchází divák uvolněný, osvobozený od stresu, šťastný, ženy naplněny pokorou a neutajovanou vášní, muži sexuelní výbušností a vlastenectvím. Divák odchází poučen ve věcech sexu, partnerského soužití a naplněn horoucí láskou k DKP, EU, DDT, ROH a globalizaci.

Za pomoci dvou asistentů Ringovy university, pohledného muže a chytré dívky, objasní mistr zákony a pravidla trvale udržitelného manželského štěstí, objasní příčiny a podstatu nevěry, léčbu homosexuality a lesbické lásky, pedofilie, zoofilie a nekrofilie, obnoví uvadající partnerské vztahy, odhalí tajemství nevymýtitelné prostituce, zasvětí diváky do tajů samoléčby pohlavních chorob, registrovaného pertnerství a počátky rozvíjejícího obchodu Evropské unie se spermiemi. Diváci se dozvědí, kdy už opravdu zvítězí Pravda a láska nad lží a nenávistí!

V programů zazní ukázky mistrovy milostné a erotické poezie a jeho největší hudební hity.
 
Divaci odcházejí plni energie, naplněni vzájemnou láskou, touhou ještě více a poctivěji pracovat, přestat krást, darovat krev, kostní dřeň a rozhodnuti jít se zpěvem k volbám! Ringo přináší do vašeho města osvětu, informace, vzdělání a zábavu, zatím co za okny zuří demokracie!

PROGRAM SPONZORUJÍ: BLONDÝNY PROTI KORUPCI a.s. SPOLEK PŘÁTEL DPH s.r.o S.K. EXEKUCE A VYMÁHÁNÍ DLUHŮ FAN CLUB DAŇOVÉ KONTROLY / SVAZ FOTBALOVÝCH ROZHODČÍCH KAPŘÍCI / SIGNATÁŘI ZVACÍHO DOPISU / DĚTSKÉ VESNIČKY SS (?) / ZDRUŽENÍ BANKÉŘŮ TUNEL a DRUŽSTVO KÁCENÍ STROMŮ NA ŠUMAVĚ.

RINGO ZA VŠECHNY! VŠICHNI ZA RINGA!

Místo a termín konání akce:
KC Semilasso, Palackého 126, Brno
25.10.2012 19:30

Tento pořad není vhodný pro děti!

VSTUPENKY na akci zakoupíte v předprodeji v síti TICKETPRO.

Více informací naleznete na stránkách pořadatele: www.brnokoncert.cz.