GASTRO FOOD FEST 2013 – Nedržte Vaše chuťové buňky na uzdě!

První ročník gastronomické akce Gastro Food Fest 2013

se bude konat 25. - 27. 10. 2013, v areálu výstaviště Zahrada Čech, Litoměřice. Všem milovníkům dobrého jídla a pití přinese gurmánské a gurmetské zážitky.

 

 

Na co se můžete těšit?

V prostorách Zahrady Čech v Litoměřicích se budou podávat výtečné delikatesy přímo z rukou mistrů svého oboru a to jak v pavilonech, tak pod širým nebem.

Jednotlivé restaurace, bary u této příležitosti připraví vybrané speciality zdůrazňující filozofii svého podniku.

 

Nabízíme Vám malou ochutnávku, na co se můžete těšit: hmyzí show v podání Davida Švejnohy, molekulární kuchyně, škola vaření, prvorepublikové vaření a míchané nápoje a mnoho dalšího.

 

Přední šéfkuchaři vybraných restaurací - Zdeněk Pohlreich, Radek Šubrt, Robert Zatloukal, Jan Punčochář a mnoho dalších Vám předvedou jak vařit z ryze českých surovin. Všichni se pak utkají v souboji kuchařů.

 

Barmanskou show okoření Karel Frýd, Top Gun – účastník reality show Big Brother.

 

Na prvním ročníku nebude chybět bohatý doprovodný program, kde si na své přijdou nejenom vyznavači kvalitní gastronomie, ale i široká veřejnost včetně rodin s dětmi.

Pokud chcete být informování o novinkách, kdo nás z V. I. P. osobností přijde podpořit a další zajímavosti, neváhejte a zaregistrujte se na  www.gastrofoodfest.cz  nebo na FB www.facebook.com/GastroFoodFest.

Od 1. 8. 2013 byl zahájen předprodej vstupenek.

Více naleznete na  www.gastrofoodfest.cz/o-festu/vstupenky/page/vstupne

a na:

www.gastronomickeakce.cz