GOCOO – bubenická show z Tokia | 14 - 15.6.2011 | Brno, Praha / ZRUŠENO!

 

VYSTOUPENÍ BYLO ZRUŠENO!

GOCOO je jedenáctičlenné hudební těleso, které uchvacuje své publikum originálními rytmy japonských bubnů taiko. Soubor tvoří 7 žen a 4 muži, kteří s pomocí téměř čtyřiceti bubnů na jevišti rozehrávají sofistikovaný orchestrální koncert. Výsledkem je pak hudební zážitek, přesahující hranice fantazie.
 
Jedna z nejvíce sofistikovaných bubenických skupin současnosti při svých vystoupeních předvádí vesmírný tep a unikátní komplexní rytmické struktury, vycházejí z hloubi přírody a odráží všechny známé hudební styly. Svým strhujícím stylem sjednocují lidi všech generací, národností a sociálních skupin s jakýmkoliv hudebním vkusem. Ať GOCOO vystupují v rámci hlavních hudebních událostí ve světě world music, rocku, popu nebo alternativních hudebních a kulturních festivalů, tak vždy přináší fascinující představení mezi transem a extází. Tento unikátní bubenický soubor má za sebou již mnoho úspěšných vystoupení v klubech, klasických divadlech, koncertních halách, ale i na techno parties.
 
Vůdčí postavou uskupení je charismatická bubenice Kaoly Asano. „Bubeníci ukazují sílu mladých japonských muzikantů, ze kterých se obvykle rodí průkopníci techna jako například Ken Ishi: je to mix západní kultury a vlastních kulturních zvyků vytvarovaný do nových akustických forem“ říká Michael Wenzel z Triggerfish. Zvuk GOCOO je tak unikátní, že pro své soundtracky ho objevili nejen tvůrci filmů Matrix. GOCOO je slyšet v mnoha počítačových hrách a velké japonské společnosti jako Hitachi nebo Nissan také používají rytmy GOCOO ve svých televizních spotech. GOCOO vznikli v roce 1997 v Tokyu a již ve stejném roce debutovali na techno festivalu Rainbow 2000.
 
Hudební koncert sršící intenzivní energií si můžete vychutnat v České republice dne 14. června 2011 v brněnském Janáčkově divadle či 15. června v pražském Kongresovém centru.
 
Termíny a lokality konání:
 
Brno - Janáčkovo divadlo, Brno
14.6.2011 19:00
 
Kongresové centrum Praha, Praha 4
15.6.2011 19:00 Kongresový sál
 
Vstupenky zakoupíte v síti TICKETPRO.
 
Více informací o seskupení naleznete zde: www.gocoo.de.
 
 
VYSTOUPENÍ BYLO ZRUŠENO!