Havana Club - Slunce, pláž, vášeň, temperament a chilli

Chcete se během okamžiku přenést na žhavé Kubánské pláže?

Zažít jedinečnou atmosféru horkých letních nocí, kdy vůně Karibiku sálá z každé chvíle a ostré chilli přímo vybízí ke smyslným představám? S trochou fantazie můžete tento exotický výlet podniknout přímo z Vaší kuchyně či oblíbeného baru. Vychutnejte si některý z prémiových koktejlů namíchaných ze slavného kubánského rumu Havana Club Añejo 7 Años.

 

Pro mě je doutník vůní Kuby, rum pak její chuť: lehká a příjemná na patře, ale silná a mohutná po spolknutí. Rum Havana Club Añejo 7 Años má bohaté, vyzrálé aroma vanilky a kakaa. Jeho vůně je jemná a stálá. Nikdy nepřestanu milovat tu jedinečnou chuť.“

Don José Pablo Navarro, Havana Club Primer Maestro Ronero

 

Stejně nepostradatelně jako pohled plný vášně, patří ke každé žhavé noci také dobré pití. Patříte-li mezi milovníky long drinků, rum Havana Club Vám nabízí hned několik extra tipů. Připravte si prémiové koktejly, díky kterým vychutnáte jedinečnou atmosféru roztančeného vášnivého večera. Jsou to HAVANA CALIENTE , HOT DAIQUIRI a HAVANA CUBATA.

HAVANA CALIENTE - podmanivá chuť rumu Havana Club Añejo 7 Años doplněná Colou a kapkou svěží limety flirtující s ostrostí chilli papričky. To je HAVANA CALIENTE, žhavá jako kubánské noci.

Pro přípravu tohoto koktejlu smíchejte 4cl Havana Club Añejo 7 Años s Colou, Zastříkněte limetou a nezapomeňte na chilli papričku, jako půvabnou ozdobu.

HOT DAIQUIRI  - Long dring, který proslavil Ernest Hemingway. Koktejl nezaměnitelné chuti s více než stoletou tradicí, pro opravdové znalce.

K přípravě toho jedinečného nápoje budeme potřebovat shaker, do kterého nalijeme 6 cl Havana Club Añejo 7 Años, 1,5 cl limetkové šťávy, přidáme lžičku cukru, 1 cayennskou chilli papričku a tlučený led. Vše dobře promícháme a přes sítko nalijeme do sklenky na Daiquiri.

HAVANA CUBATA je prémiovou variantou oblíbeného drinku Cuba Libre. Bohatá vůně a jedinečná chuť rumu Havana Club Añejo 7 Años v kombinaci s Colou a lehkým osvěžujícím zástřikem limety. To je Havana Cubata. Stejně vášnivá a temperamentní jako atmosféra Kuby.

Pro přípravu této oceňované klasiky potřebujete 4cl Havana Club Añejo 7 Años, Colu a limetku na zástřik.


Ať už zvolíte HAVANA CALIENTE , HOT DAIQUIRI nebo HAVANA CUBATA, jejich jedinečná chuť Vás překvapí, chilli rozproudí krev ve Vašich žilách a navíc budete opravdu in. Hitem letošního roku jsou totiž koktejly, které spojují chuť skvělého sedmiletého rumu, zrajícího v dubových sudech s pikantní ostrostí chilli papričky.