Havana Club Tour De Bar | 22.3., 29.3., 19.4.2013 | Praha, Brno, Pardubice

 

Unikátní soutěž HAVANA CLUB TOUR DE BAR startuje nový ročník!

 
Originální i osvědčené míchané drinky, zruční barmani v akci a k tomu skvělá hudba v podání předních DJs. Nejlepší zábavu nabízí netradiční přehlídka regionálních barů a podniků s názvem HAVANA CLUB TOUR DE BAR. Již třetí ročník putovní akce startuje v říjnu v Brně a postupně navštíví Prahu, Ostravu a Pardubice. Uplynulé ročníky navštívilo téměř 40 tisíc lidí a v každém ročníku o jejich přízeň usilovala stovka nejlepších barů v ČR.

Přehlídka barmanského umění zástupců nejoblíbenějších podniků v daném regionu HAVANA CLUB TOUR DE BAR hlásí po pauze další pokračování. V předchozích ročnících v letech 2008 a 2009 soutěžily barmanské týmy v Praze, Brně, Ostravě, Pardubicích, Jihlavě, Zlíně, Karlových Varech, Olomouci, Plzni a Českých Budějovicích. „Pro velký ohlas ze strany barmanů i návštěvníků uplynulých ročníků HAVANA CLUB TOUR DE BAR jsme se rozhodli uspořádat další pokračování,“ vysvětluje Jiří Tomaško, jeden z pořadatelů akce a dodává: „Věřím, že se i letos budou podniky chtít blýsknout a převedou návštěvníkům skvělou podívanou za barmanskými pulty.“

Titul nejlepšího baru daného regionu si odnese ten, který svými drinky dokáže zaujmout nejvíce návštěvníků. Kromě vyzdobených barů a show nejlepších barmanů zde nebude chybět ani pořádná porce skvělé muziky v podání předních českých DJs či performance.

Generálním partnerem barmanského klání je Havana Club - výrobce autentického kubánského rumu, který se od roku 1878 vyrábí v Santa Cruz del Norte a slouží jako základ řady oblíbených koktejlů, včetně Havana Mojita a Cuba Libre. Kvalitní ingredience proto budou i povinnou součástí koktejlů, kterými budou soutěžící podniky lákat návštěvníky turné.

HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy.

Místa a termíny konání akce:
Incheba Arena, Praha 7
22.3.2013 21:00

Brno - BVV, Brno
29.3.2013 21:00 Pavilon G1

ČEZ Aréna, Pardubice
19.4.2013 21:00

Vstupenky na akci zakoupíte v předprodeji v síti TICKETPRO. Více informací ke vstupenkám zobrazíte kliknutím na banner.

Předprodej vstupenek byl ukončen.

Více informací k akci naleznete na www.tourdebar.cz.