Heineken Party | 15.10 - 18.12.2010 | Praha, Brno, Ostrava

 
Celkem 4 rozjeté párty, zahraniční DJ hvězdy, nespoutaná zábava a pivko Heineken. Přesně to na Vás čeká v rámci klubové sezóny roku 2010 na luxusních párty v Praze, Brně a Ostravě.
 
Celá tour bude zahájena v Praze, a to v luxusním velkokapacitním klubu s moderní výbavou a skvělým designem. A kdo že to zahraje na první Heineken party v Sasazu? Celý mejdan se bude odehrávat v rytmech houseových tónů britského Dj dua a producentů Freemasons, francouzského Dj a prodaucenta Norman Doraye, či klasika a matadora Chrise Sadlera.
 
V listopadu se pak můžete těšit na luxusní halovou megaakci, s dokonalou koncepcí, šílenou show a dech beroucími vizuálními efekty. Legendární techno hvězdy z celého světa a více než 15 hodin tance a zábavy pro Vás budou přichystán v Brně, v pavilonu P, který se může pochlubit svojí kapacitou 10.000 lidí. Heineken party dne 19.11.2010 přivítá Djs a Live projekty z celého světa! Akce začíná od 18:00 a neskončí dříve, než v 8:00 následujícího dne!
 
Heineken party v prosinci se usídlí v zábavním středisku Alexandria v Ostravě a to již v pátek 17.12.2010. Dvoudenní akci odstartují osvědčené české hvězdy DJingu, v čele s headlinerem tohoto večírku, Michaelem Burianem, Míšou Salačovou, Dj Orbith a Dj Jerry. Sobotní večer pak bude v režii známé radiostanice Kiss Morava – čeká vás tedy Heineken jukebox, Ranní Detox live, Vítek a 5 hladových live, Kiss Emergency a rezidentní Djs! Sobota vás pobaví nejen hudbou, ale také soutěžemi všeho druhu. Jedno je však jisté již nyní! Předvánoční  Heineken party v Ostravě jsou zdarma!
 
Po registraci na www.heineken.com se můžete zapojit do soutěže, kdy můžete, při zakoupení soutěžního piva Heineken (Draught Keg, lahvového nebo čepovaného ve vybraných provozovnách), vyhrát různé ceny, včetně volných vstupů na party apod.
 
Vstupenky zakoupíte v síti www.ticketportal.cz.
 
Více informací o této zábavní akci naleznete na www.heineken.com.