HOT NEWS k ELAN THE BEST OF TOUR 2012!

 

Jožo Ráž oznámil plánované ukončení kariéry v televizi TA3!

A to ve velmi zajímavém rozhovoru pro slovenskou televizi TA3, v pořadu Portrét.

Jak sám lídr skupiny sdělil, je třeba odejít na vrcholu a za pořádného potlesku fanoušků ve vyprodaných halách. I to je možná odpověď, proč se jejich exkluzivní turné na podzim 2012 jmenuje právě The Best Of.
 
Koncerty  podzimního turné proběhnou ve třech největších městech, a to v Praze, v Brně a Ostravě.
 
Kapela Elán se zformovala v roce 1968, mezi přední československé skupiny se však vypracovala v první polovině 80. let. Na svém kontě přes 20 slovenských, 5 anglických alb a četné výběry. Prodané nosiče v Česku a na Slovensku se pohybují v řádech miliónů. Na svém kontě má 25 platinových alb, díky kterým se zařadila mezi absolutní světovou špičku.

Pilířem kapely je dvojice Jožo Ráž (zpěv, baskytara) a Jano Baláž (zpěv, kytara), kteří společně skládají písně. V současnosti s nimi skupinu Elán tvoří Vašo Patejdl (klávesy, zpěv), Peter Farmbauer (kytara, zpěv), Ĺubo Horňák (klávesy), Henry Tóth (kytara) a Boris Brna (bicí).

Současně skupina na svém facebookém profilu uveřejnila velmi oblíbenou anketu na téma, jaké písničky chtějí na turné The Best Of slyšet.

Nenechte si ujít to NEJ, co kdy skupina ELÁN na koncertech a albech představila, 19. října v Brně, 24. října v Praze a 26. října v Ostravě.

Více informací a možnost zakoupení vstupenek na turné naleznete zde.