IN TRANCE | 17.9.2011 | Hradec Králové

 

Dlouho se o tom mluvilo, dlouho se na to čekalo a teď je to tu. IN TRANCE - Párty plná energie, pohody a nejkrásnějších holek. Ti co chodí, ví. Arctic Moon přijíždí rozbít královehradecký Event club. Momentálně jedna z nejvíce zářících producentských jmen v playlistech jako jsou Armin Van Buuren, Above & Beyond, Ferry Corsten, Markus Schulz, Tiesto, Paul Van Dyk, Aly & Fila, Richard Durand, Sean Tyas, W & W a mnoho, mnoho dalších největších dj-ských a producentských jmen světa.

Sekundovat jim bude neméně známý kolega Mike Wind, který se také těší velké podpory nejoblíbenějších djů a fanoušků na světě. Tito dva „pánové“ jsou sehranou dvojkou, což je to pravé, co každá dobrá párty potřebuje.

Dalším důležitým článkem chirurgického týmu je slovenský producentský talent ReOrder. Jako jediný slovenský DJ  byl již 7 x prezentovaný v globální rádiové show nejlepšího DJ(a) světa ARMINA VAN BUURENA – A STATE OF TRANCE!  Jeho energická hudební produkce sklízí veliký ohlas v nejen Arminově show, ale i v Corstenově Countdownu, což ho napevno zařadilo do špičky světových producentských jmen.

Tento hvězdný line-up rozšíří další tři zkušení djs-fešáci z České Republiky, Sandeagle, Boxi a Jimmy B. (více informací o djs. níže)

Těšit se můžete na příjemné prostředí klubu se dvěma bary z nichž jeden je určen pro milovníky cocktailů, na krystalické ozvučení, nebo na barevné lasery.

Akce se koná 17.9.2011 ve 21:30 v klubu Event v Hradci Králové.

TIMETABLE

21:30 – 22:30 Jimmy B
22:30 -  23:30 Sandeagle
23: 30 – 0:30 ReOrder
0:30 – 2:00 Arctic Moon
2:00 – 4:00 Mike Wind
4:00 – 5:00 Boxi
5:00 - …B2B  

PARKOVÁNÍ
Pro parkování použijte dvě parkoviště, která se nachází v bezprostřední blízkosti klubu.

UBYTOVÁNÍ
Ubytovat se můžete v penzionu Villa Pavlína, cca 5min od klubu. Ceny viz. stránky https://www.villa-pavlina.cz
V penzionu bude ubytována většina djs.

CESTA
Ke klubu se dostanete trolejbusem číslo 7 nebo autobusy číslo 9, 25 na zastávku Na kotli.

Vstupné na akci bude jen 99 Kč. Vstup po půlnoci pak 150Kč. Závazné rezervace lístku na emailové adrese:
in.trance.cb@gmail.com . (Rezervace je na jméno, jméno napíšete do  předmětu, u vstupu řeknete své jméno a zaplatíte lístek za uvedenou cenu rezervace)

Více informací naleznete na www.djboxi.cz nebo www.eventmusicbar.cz.