Indy & Nironic zdarma na veletrhu Street Arena

 

Z veletrhu Street Arena

si můžete krom plného šatníku odnést i hudební zážitek. Na hlavní stagi se představí DJs, kteří budou zpříjemňovat atmosféru klidnými tempy různých hudebních žánrů. Vrcholem hudebního programu je ovšem vystoupení Indy & Nironic vs. KMBL. Vstup na akci je zdarma!

Na veletrhu Street Arena, který se odehraje 17. a 18. listopadu na výstavišti v Praze Holešovicích, si můžete kromě stánků s oblečení a vybavením pro skateboarding nebo snowboarding poslechnout také DJs a živé hip-hopové vystoupení. V řadách DJs se objeví např. Kid Montana, Pixie & Suki jako zástupci největšího českého elektronického festivalu Let It Roll, Pe:te & Eska, N'Zym, DD Loko, Hlava, Halbax a vítěz DJ Contestu probíhající na webu Sety.cz. Sobotní hudebním program bude zakončen vystoupením Indy & Nironic vs. KMBL, kteří dodají veletrhu notnou dávku houpavých rytmů s živým rapem.

Indy
Indyho můžete za 'majkem' vídat už od konce 90.let, kdy začali s DJ Wichem a raperem LA4 vystupovat jako projekt Indy & Wich. Vyvrcholením jejich snažení bylo úspěšné album "My 3", které bylo nominováno na cenu Zlatý Anděl 2002. Tento projekt se rázem stal jedním z nejvyhledávanějším hip-hopovým projektem u nás. V Roce 2006 jde do světa druhé album, které nese název "Hádej Kdo" a bylo oceněno časopisem Filter prvním místem v kategorii Album roku. V roce 2010 Indy zakládá seskupení KMBL (Kid Montana a Big Lou), se kterým vydává téhož roku i stejnojmenné album.

Nironic
Čtvrť Bronx v americkém New Yorku je rodištěm mnoha známých hip-hopových ikon a i rapera Nironic, který už od malička tíhne k hudbě. Proto jako náctiletý začíná zkoušet skládat první slova rapu a přidává i hraní na kytaru a na bicí. S kapelou 'Living Colour' vyráží jako host na jejich turné po Americe a nakonec i do Evropy, kde se mu tak líbí, že se v roce 2003 se stěhuje do Prahy. Zde potkává pianistu Lorena Cobela a zakládá kapelu Cherry Hill a vydává album "No Surrender". Po vydání alba se Nironic začíná věnovat kariéře solového rapera a v roce 2007 vydává s DJ Wichem album "The Chronicles Of A Nomad", se kterým sklízí úspěch doma i v zahraničí.

Informace o veletrhu naleznete zde

Módní veletrh Street Arena | 17. - 18.11.2012 | Praha