Kabaret U Fleků | 27.4. - 6.9.2013 | Praha

Kabaret U Fleků | 27.4. - 6.9.2013 | Praha

 

Zbrusu nový kabaret v legendárním pivovaru.

Staropražský hudební kabaret, tradiční české pivo.

Kabaret U Fleků má v České republice velkou tradici a dlouhodobě patřil k tomu nejlepšímu, co Praha mohla nabídnout. Vraťte se do doby počátku minulého století, kdy hudební kabaret neodmyslitelně tvořil součást pražské noční zábavy, a ochutnejte pivo z jednoho z nejstarších pivovarů ve střední Evropě, kde se tento nápoj vaří nepřetržitě již více jak 500 let. Nechybí samozřejmě ani dobré jídlo z tradiční české kuchyně, které si můžete vychutnat v podobě 3chodového menu přímo z Restaurace U Fleků. Pivovar a restaurace U Fleků, jehož součástí je i historický sál Kabaret, se nacházejí v centru Prahy na Novém Městě.

Zábavný večer tvoří dvě části. Nejprve Vás čeká 3chodové menu tradiční české kuchyně s pivem z jednoho z nejznámějších a nejstarších pivovarů v České republice. Poté následuje Kabaret, který vychází z těch nejlepších tradic českého hudebního kabaretu.

V Kabaretu uslyšíte a uvidíte vynikající české zpěváky, hudebníky a herce. Například významnou šansoniérku Irenu Kristekovou či kabaretiérku Martinu Bártovou. Hlavní úlohy konferenciéra, který Vás celým představením provede, se ujal herec, zpěvák a muzikant Martin Bohadlo.

Vstupenky jsou k dostání od 490,- Kč ve variantě kabaretu s 3chodovým menu s pivem nebo samostatně.

Termíny a místo konání představení:
27.4. - 6.9.2013
Pivovar a Restaurace "U Fleků"

Vstupenky na jednotlivá představení zakoupíte v předprodeji v síti EVENTIM. Více informací ke vstupenkám zobrazíte kliknutím na banner.

Předprodej vstupenek byl ukončen.