Komici s.r.o. | 4.7.2012 | Rožnov pod Radhoštěm

 

Ti nejlepší komici z pořadu „Na Stojáka"!

Valašské Divadelní Léto slaví letos svůj 10.jubilejní ročník, a proto si v rámci něj pro Vás agentura Pragokoncert připravila další exkluzivní lahůdku. Tentokrát v podobě divadelní show – KOMICI, s.r.o. V této stand up comedy vystupují ti nejlepší baviči z pořadu „Na Stojáka“ a už to dokazuje, že je opravdu se na co těšit! Tato jedinečná show vypukne 4.7. 2012 v Amfiteátru Dřevěné městečko a představit se Vám přijede Miloš Knor, Ester Kočičková a Karel Hynek. A pozor! Jedná se o rožnovskou premiéru!!!

Ester Kočičková (vlastním jménem Renata Divišová – Pařezová) je známá česká zpěvačka, textařka a moderátorka. Svůj pseudonym Ester Kočičková začala používat, když působila jako moderátorka Rádia Limonádový Joe. V České televizi moderovala pořady Ženský hlas, Nejhorší vyhrává a Dvojhlas. Jako zpěvačka interpretuje šansony s vlastními texty a s hudbou skladatele Lubomíra Nohavici. Ten ji také doprovází při vystoupeních na klavír.

Miloš Knor debutoval v roce 2007 v pořadu „Na Stojáka“ stanice HBO. Prezentoval zde svou první povídku „Poprvé“. V roce 2008 založil uměleckou agenturu KOMICI, s.r.o. Své premiérové představení sehráli Komici  v roce 2008 v Českých Budějovicích. Od té doby hrají po pódiích v celé ČR a na Slovensku. Na TV Barrandov byl autorem a moderátorem pořadu KnorTime a herec a spoluautor skečové show KOKO TV. Spolu se Zuzanou Bubílkovou byl i autorem a protagonistou série Hašteření. Dvakrát se objevil v roli moderátora hudebního pořadu Musicblok na ČT2. Účinkoval i v Silvestrovské show ČT1 v roce 2009. Spolupracuje na všech dílech soutěže Česko Slovensko má talent I i II. Je oblíbeným moderátorem a bavičem na různých společenských akcích.

Karel Hynek kromě své práce rád skládá texty pro vlastní potěšení. Z těchto textů například čerpal nápady do pořadu Na Stojáka. Ve firmě, kde pracuje se stará o veselou část firemních večírků, kde má na starosti zajistit, aby i po půlnoci byli lidé spíše veselí, než opilí.

Nejlepší komici z pořadu Na Stojáka Vás přijedou pobavit tak dokonale, že budete brečet smíchy. Proto zapomeňte na všechny strasti a starosti a přijďte se skvěle odreagovat a pobavit se 4.7. 2012 od 20:00 hod. do Amfiteátru Dřevěného městečka v Rožnově pod Radhoštěm. V případě nepříznivého počasí pro Vás máme připravenou krytou variantu ve Společenském domě!

Místo a termín konání akce:
Amfiteátr na Stráni - Dřevěné městečko, Rožnov pod Radhoštěm
4.7.2012 20:00

Vstupenky zakoupíte v předprodejní síti TICKETPRO.

Více informací naleznete na stránkách pořadatele www.pragokoncert.com.