Last Year’s Eve 2011 | 30.12.2011 | Praha

 

Řekněme si to na rovinu. Do nového roku každý vkládá prosebné naděje, zavazuje se marnými předsevzetími, hledí nesměle dopředu a potají doufá. Se šumivou sklenkou v ruce v oparu střelného prachu chválí dne před večerem a vzývá vytoužené štěstí. Jak hořké je pak vystřízlivění. Je tu řešení. Vzdejme hold roku minulému! Last Year’s Eve 2011! Odměňte se za všechny ty úspěchy a zdolané překážky. Zasloužíte si to! Nic menšího než nejlepší selekce DJs v bezkonkurenčním pražském klubu Sasazu nebude adekvátní.

Nikdo jiný než hvězdný Michal Poliak a DJ Don Marquez, krásná energická Laydee Jane, pověstný Enrico a synonymum nezřízených párty P @ co neposkytne tak dokonalou atmosféru. Oslavte uplynulý rok, Last Year’s Eve v Sasazu oslaví vás.

Michal Poliak

Bylo by hodně pochybovačné předpokládat, že vám Michal Poliak není víc než známý. Jen si ale shrňme, jak že to tu naši scénu během 10 let přerostl. Za každým velkým DJským průlomem stojí silná vlastní produkce. Michalův obrovský klubový hit ‘World Republic’ točil například ikonický Carl Cox, a zařadil ho do svého Essential Mixu na BBC Radio1. Následovaly další úspěšné skladby, podporované světovými jmény, jako zatím poslední ‘My Republic‘ s remixem od samotného Marca V. Promotéři se nenechali dvakrát pobízet. Transmission, Apokalypsa, Citadela, Pure s Armin Van Buurenem, Creamfields, Mácháč, Hradhouse, Michalův rezidentní Wonderland s Jerome Ima-Ae, W&W a Hardwellem, Free Festival v Holandsku, koncerty s Tiëstem v Brně a Košicích nebo úspěšný debut v Amnesii na legendární Ibize. A samozřejmě, Last Year’s Eve 2011 v Sasazu!

Laydee Jane

Laydee Jane máme v čerstvé paměti díky listopadové Decadance, kde se v ringu skvěle utkala s Martinem Grednerem. Cesta k tomuto souboji a přes něj až na Last Year’s Eve byla dokonale inspirující. Odstartovala ve Švýcarsku už na přelomu milénia, odkud ji řízné tranceové sety katapultovaly do celé Evropy, Asie i na Černý kontinent. Nejen na Creamfields ČR, Streetparade ve Švýcarsku, nebo FFWD Dance Parade v Holandsku vždy pozdvihla publikum úžasnou atmosférou. Několik sezón vystupovala na Mallorce a jeden rok byla rezidentkou legendárního klubu Monte Cristo ve Francii. V současnosti reziduje ve švýcarském klubu MAD, několika českých klubech a v Polsku či Turecku. Kolegy jí jsou Paul Oakenfold, Sasha, Fred Baker, Judge Jules, Marco V, Ferry Corsten, Paul van Dyk, Eddie Halliwell, Pete Tong, Svenson, Johan Gielen, Randy Katana, Armin van Buuren, Tiësto... Kompletní seznam by byl dlouhý. Na kontě má několik singlů, včetně nejúspěšnějšího hitu ‘Titan-ic‘ nebo aktuálního ‘Orient Express‘. Zničující.

Enrico

Dj Enrico, duše legendárního pražského Studia 54. Protřelý hudební scénou už od roku 1993 po České republice, na Slovensku, ale také v Německu a na Kanárských ostrovech, kde přišel ke svému nicku Enrico. Díky profesionální péči věnované Studiu 54 je partnerem akcí jako Sensation White, Transmission, Tiësto in concert, Creamfields, Cosmic Trip nebo Mácháč. Zásadní jepro něj v hudbě její náboj a energie, jak dokazuje například vlastní track Sago Sunrise a jeho ohlasy mimo jiné až v Panamě a Nicaragui. V roce 2010 zahrál v Thajsku na ostrově Koh Pan Gan nebo na Ibize v klubu Amnesia. Začátkem roku 2011 podnikl turné po latinské Americe. V létě poctil vystoupením festivaly Mácháč, Svojšice a podruhé Pleasure Island. Třešinkou na desce pak bylo vystoupení v legendární Amnesii na Ibize. Vyprávět by mohli Tiësto, Paul van Dyk , Ferry Corsten, Axwell, Sebastian Ingrosso, Dirty South, Paul Oakenfold, Westbam, John Dahlbäck, Filo&Peri, the Shapeshifters a mnoho dalších.

 P@co 

Že Last Year’s Eve 2011 nepozná DJe, který by se před ostatními musel stydět, dokazuje slovenský rodák P @ co. Vždyť co zatím nedohnal světovými turné, nekompromisně dorovnává schopnostmi rozskákat a pobavit publikum až k slzám v očích a mrazu v zádech. Ne nadarmo v souboji s Chrisem Sadlerem předvedli na listopadové Decadance tak nemilosrdnou řežbu, že lehce zastínili 5 jiných duelů aktuálních top DJs v ČR. Když zrovna neničí ostatní hudební špičky, můžete ho slyšet jako hosta v rádiových show včetně Dance Extravaganza, Clubmix, Dance Extasy a Numark Dance Conference, kde láme rekordy poslechovosti. Slitování nemá ani na pravidelných after parties klubu Studio 54, kde bez debat patří mezi nejoblíbenější Dje. Utáhněte si tkaničky a vybičujte kondici, bude se skákat s rukama nad hlavou.

Místo a termín konání:

SaSaZu, Bubenské nábř. 306/13, Praha 7; 30.12.2011 21:00

Vstupenky zakoupíte v síti TICKETPRO.

Více informací naleznete na www.sasazu.com.