LET IT ROLL | 17.2.2012 | Praha

 

Let It Roll nabídne atraktivní program a nadstandardní technické vybavení (zvuk L-Acoustics a Funktion-One) a kreativní a originální zpracování dekorací jednotlivých podií – pro únorové vydání se můžete těšit na speciální vesmírné pokoukání.

Změna prostředí nabídne čistší prostor s větší kapacitou (loňský Let It Roll byl vyprodán již v předprodeji) a s tím související větší pohodlí. U Výstaviště v Holešovicích je také výhodou možnost parkování v okolí.
 
Novinkou bude rozmístění stagí. Ty budou 3, oddělené - každá v jedné samostatné hale, které budou vytápěné. Suma sumárum – Let It Roll nabídne 3 regulérní party, mezi nimiž můžete libovolně procházet. Již teď můžeme prozradit, že dvěma z nich budou Take Control a Dubstep Alliance, třetí, největší lákadlo, zveřejníme co nevidět.
 
Výletníkům rozhodně nesmí ujít polská verze, která je naplánována na 14. ledna do Katowic, velmi blízko českých hranic. Zde uvítáme Hospitality a sestavu High Contrast, Netsky, Blockhe4d, John B a B-Complex. Na druhé scéně rozjedou dubstep Joker, Hatcha a Youngsta. Více informací naleznete na www.letitroll.pl.
 
Vstupenky na pražský Let It Roll si můžete zakoupit již nyní, v předstihu, za nejnižší možnou cenu 450 Kč + poplatek v síti TICKETPORTAL.

Místo konání: Výstaviště Expo - Holešovice

Další informace hledejte na www.letitroll.cz.