LORD OF THE DANCE | 25.10.2011 | Olomouc

 

Michael Flaetley's LORD OF THE DANCE - Sledujte bez dechu boj mezi irskými a keltskými mystickými postavami, v příběhu dobra a zla. V rytmu irských tradičních písní, ovlivněných rychlými melodiemi popové hudby, moderním tancem a stepem, se představí 30 tanečníků. Nenechte si ujít tento fenomén vyprodaných stadionů.

Taneční představení Lord of the Dance slaví úspěchy po celém světě již více než 10 let. V dubnu 2003, při prvním uvedení v ČR, soubor beznadějně vyprodal dvakrát po sobě T-Mobile Arenu v Praze, v letech 2004 a 2005 následovala veleúspěšná turné po celé republice. Představení u nás v těchto třech letech vidělo téměř 80.000 diváků. Českou republiku se do nabitého kalendáře souboru podařilo zařadit opět i v roce 2010. Diváci budou mít možnost znovu nebo poprvé shlédnout fantastický příběh Dobra a Zla v překrásné pohádkové scéně, precizní taneční výkony desítek tanečníků v sólových výstupech i nezaměnitelných tanečních formacích, které proslavily irský tanec po celém světě.

Lord of the Dance Michaela Flatleyho jsou kritikou nejnadšeněji oceňovaným představením všech dob. Od premiérového uvedení v Dublinu v roce 1996 toto představení překonalo po celém světě řadu rekordů a stalo se nejlépe prosperující show v celé dlouhé historii existence zábavního průmyslu.

Tajemství mimořádného úspěchu show Lord of the Dance spočívá do velké míry též v tom, že oslovuje široké publikum bez ohledu na věk, pohlaví nebo kulturní zázemí. Díky této nadčasové, univerzální přitažlivosti se Lord of the Dance zařadili mezi živoucí legendy, zázraky moderního světa.
 
A jejich příběh pokračuje dál ….

Čas a místo konání:

25.10.2011 v 19,00 hod.
Zimní stadion HC Olomouc, Hynaisova 9a

Vstupenky zakoupíte v síti TICKET ART.

Více informací naleznete zde: www.lordofthedance.cz.

 

Reklama: