Malá Skála – Český hudební ráj! Festival Maloskalská Noc se blíží

První ročník Maloskalské noci

bude v sobotu 22. června. Těšte se na Richarda Müllera, MIG 21, Annu K, Eddie Stoilow a další.
 
První ročník jednodenního festivalu Maloskalská noc vrátí do malebného místa Malé Skály v Českém ráji opět nejlepší interprety současné českéa slovenské hudební scény. Vystoupí zde Richard Müller, MIG 21 v čele s Jiřím Macháčkem, Anna K, Eddie Stoilow s novým hitem Baby, Walda Gang, jeden z nejlepších evropských revivalů skupiny Abba Stars, Rybičky 48, ale i Jaroslav Uhlíř nebo nejen dětmi oblíbená kapela Pískomil se vrací.
Co si myslí o nově vznikajícím festivalu Maloskalská noc Richard Müller? „Jsem moc rád, že vznikají nové festivaly, jako je právě Maloskalská noc. Ještě lepší je, když jsou hodně navštěvované, protože pak je tam fantastická, neopakovatelná atmosféra. Takže díky za každý nový festival, který dokáže na sebe magnetizovat co nejvíce publika. Do Malé Skály přijedu se svojí rockovou kapelou a moc se těším!“

Festival má ambice pobavit nejen dospělé diváky, ale i jejich ratolesti, zkrátka celé rodiny. A to nejen hudebním programem. Připravena bude velké herní zóna, pojede se neckiáda na Jizeře, čtyřkolky, lukostřelba, malování na obličej, skákací hrad, rychlostní modely autíček nebo paintball. Samozřejmostí je občerstvení, stálá služba a kojící koutek.
 
Jenom místo konání bude na rozdíl od místa staršího bratra festivalu Benátská noc jinde. Maloskalská noc proběhne na okraji obce, v nově vybudovaném přírodním areálu u sportoviště. V současné době probíhají poslední zemní práce a finální úpravy. Bude připraveno velké záchytné parkoviště s možností stanování. 

Vstupenky už jsou v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro, Ticketart a Evstupenka.

Soutěž o 2 vstupenky na festival probíhá zde.
 
Vystoupí: Richard Müller, MIG 21, Eddie Stoilow, Anna K, Jaroslav Uhlíř, Rybičky 48, Pískomil se vrací Abba Stars a Walda Gang.
 
Více informací k akci hledejte na www.maloskalskanoc.cz.