Muzikál Klíč králů | 15.11.2012 - 23.6.2013 | Praha

 

Klíč králů - Daniel Landa - rocková opera v Divadle Broadway!

Ve Městě středů, ve kterém se obyvatelstvo skládá z  Lidí, Elfů, Upírů, Ušounů a Zombíků, vyschne jednoho dne  náhle jejich jediný pramen vody. Způsobí to ve městě přirozeně velký chaos. Vypadá to proto nejdřív jako štěstí, že nepříliš oblíbení Orkové začnou prodávat ve městě vodu, kterou vezou ze svých dolů za lesy.  Její přemrštěná cena ale vede k velké nespokojenosti.

Proto se sejde již zaprášená Rada králů, ve které je každá zmíněná skupina zastoupena svým králem. Králové jsou evidentně zoufalí a nezvyklí cokoliv ve městě řešit. Nepříliš bystrý král Ušounů, spíš náhodně zmiňuje knihu, která byla nalezena pod vyschlým pramenem vody.

Kniha vzbuzuje eminentní zájem hlavně u krále Upírů. Tuší, že se kniha neobjevila náhodou. Ale pro její rozluštění se musí oslovit velký Čaroděj Strig, který žije léta mimo společnost.

Čarodějka podob Efine je jedinou osobou, která srkryt tajemného čaroděje zná. Rada ji prosí o pomoc.

Efine vyhledá Striga a vyřizuje mu prosbu Rady. Tím nastane odpočet k osudové věštbě.

Autoři:

Hudba, libreto, texty: Daniel Landa

Režie: Mirjam Landa

Choreografie: Steve Josephson

Kostýmní výtvarník: Roman Šolc

Scénograf: Marek Hollý

V hlavních rolích účinkují:

Josef Vojtek, Petr Kolář, Marian Vojtko, Bohuš Matuš, Tomáš Trapl, Ondřej Ruml, Vilém Čok, Iva Marešová, Markéta Procházková, Bohouš Josef, Henrich Šiška, Jan Apolenář, Radim Schwab, Ondřej Izdný, Filip Gröger, Jakub Šlégr, Anastázie Landová, Berenika Suchánková a další ...

Místo a termíny konání představení:
Divadlo Broadway, Praha 1
15.11.2012 - 23.6.2013

Vstupenky na představení zakoupíte v předprodeji v síti TICKETPRO. Více informací ke vstupenkám zobrazíte kliknutím na banner.

Předprodej vstupenek byl ukončen.

Více informací naleznete na www.klickralu-muzikal.cz.