Na festivalu Votvírák vyroste Stodolní ulice i s bazénem

FESTIVAL VOTVÍRÁK HLÁSÍ NABITÝ PROGRAM S VYŽITÍM PRO KAŽDÉHO!!

Festival Votvírák, největší český multižánrový hudební festival (zaměřený převážně na rock, pop a hip-hop v provedení zejména českých a slovenských interpretů a hudebních seskupení). Ve dnech 14. až 16. června 2013 se uskuteční na letišti Boží Dar ve středočeských Milovicích jeho další ročník.

 

Vedle interpretů na dvou hlavních stagích, kde se vystřídá to nejlepší z tuzemské a slovenské hudební scény (Kryštof, No Name, Tata Bojs, Iné Kafe, Tomáš Klus, Richard Müller, Sto zvířat, Metalinda a mnoho dalších), se můžete těšit na luxusní program Hip-Hop Stage (Rytmus, Ektor, Vladimír 518, Vec nebo Moja Reč) a především na malou „Stodolní“ ulici – taneční zónu (PRIMA COOL Cube, Jagermeister dance bar, Urban zone a další.

 

Pro adrenalinové nadšence jsou jako tradičně připraveny rozmanité pouťové atrakce. Návštěvníci festivalu budou moci opět sledovat zápasy paintballové ligy, letos i s mezinárodní účastí. Pestrý program připravili rovněž hlavní partneři festivalu Kofola a Semtex, který kromě pink ponkových stolů dokonce nabídne ……… a to se podržte …….BAZÉN!!

 

Ano, v rámci Semtex Zóny bude připraven pro naše návštěvníky na letišti bazén, což v letním parnu na vyprahlém betonu velmi potěší. Musím podotknout, že se nejedná o žádné brouzdaliště!“ dodala za pořadatele Martina Jablanovská.

 

Vstupenky zakoupíte již dnes v předprodejní síti společností Ticketstream a Ticketpro. Vstupenky na festival v síti Ticketstream zakoupíte i u cestovních kanceláří ČEDOK, FIRO-tour a v knihkupectví Kanzelsberger. Vstupenku na festival Votvírák si můžete zakoupit rovněž formou E-TICKETU, který si zaplatíte a ihned vytisknete v pohodlí svého domova!

 

Držitelé karet ISIC/ITIC/IYTC/ALIVE/STAFF mohou využít 10% slevu z prodejní ceny vstupenek (standardních i VIP), vyjma vstupenek, u nichž by již probíhala jiná slevová akce (slevy nelze kombinovat). Slevu lze uplatnit na prodejních místech, v případě společnosti Ticketstream i online. 10% slevu při koupi vstupenek (standardních i VIP) prostřednictvím společnosti Ticketstream mohou využít také držitelé karet Billa Bonus Club a In-karty Českých drah.

Více informací k festivalu naleznete zde:

Festival Votvírák 2013 | 14. - 16.6.2013 | Milovice