Na Silvestrovské vlně v Lucerně ( předpremiéra filmu Něžné vlny) | 31.12.2013 | Praha

Na Silvestrovské vlně v Lucerně ( předpremiéra filmu Něžné vlny) | 31.12.2013 | Praha

Na silvestrovské vlně v Lucerně

Kino Lucerna připravilo na letošní poslední den roku pro své návštěvníky fantastický a netradiční silvestrovský zážitek: ve spolupráci s distribuční společností Falcon uvede v rámci večera s názvem "Na silvestrovské vlně v Lucerně" předpremiérovou projekci nové komedie režiséra Jiřího Vejdělka "NĚŽNÉ VLNY".  Oficiální premiéra filmu je 9.1.2014, silvestrovští návštěvníci Lucerny budou tedy opravdu mezi prvními, kteří snímek uvidí.

Tvůrce diváckých hitů Účastníci zájezdu (800 tisíc diváků),  Ženy v pokušení  (1 250 000 diváků) a Muži v naději (850 tisíc diváků) – Jiří Vejdělek přichází s novým filmem Něžné vlny. Navazuje na své úspěšné filmy o lásce a naději, které se nikdy nesmíme vzdát. Autor a režisér v jedné osobě přichází s laskavě poetickým humorem, jaký zdobí například starší filmy Jiřího Menzela nebo snímky podle scénářů Zdeňka Svěráka. Hrdiny jedné obyčejné české rodinky, jejíž život lemují milostné karamboly ve všech generacích, a její milující a milované přátele vytvářejí výteční domácí herci – Táňa Pauhofová, Hynek Čermák, Vojtěch Dyk, Jan Hartl nebo Jan Budař.

Ve své nové komedii tentokrát Jiří Vejdělek přináší příběh sympatického nesmělého Vojty a jeho praštěné rodiny. Cholerický tatínek, který kdysi nepřeplaval kanál La Manche, z něj chce mít závodního plavce a milující maminka, bývalá hvězda dětské lední revue, vidí v synovi talentovaného pianistu. Jenže Vojta má docela jiné priority - především rusovlasou spolužačku Elu, okouzlující akvabelu, která už v listopadu odjede do vysněné Paříže. Jestli Vojta rychle nepodnikne něco opravdu zásadního, zmizí mu Ela navždy za železnou oponou. Píše se totiž rok 1989.

Podobně jako úspěšný televizní seriál Vyprávěj nás Něžné vlny vrací do časů nedávno minulých, kdy život se zdál být beznadějný a přece  plný snů  a lidských radostí. A i ta naděje, že beznaděj skončí, se začala pomalu naplňovat.

Projekce snímku však není to jediné, co na návštěvníky silvestrovského večera v Lucerně čeká. Program večera je následující:

18:30 otevření prostor kavárny & welcome drink
19:30 projekce komedie "Něžné vlny" v kinosálu
21:30 zahájení popremiérového rautu v propojených prostorách kinokavárny a Mramorového sálu Paláce Lucerna
22:00 - 03:00 DJ's Dance Party v kinokavárně
00:00 půlnoční přípitek
00:30 popůlnoční občerstvení v Mramorovém sálu

Místo a termín konání akce:
Lucerna - kino, Vodičkova 36, Praha 1
31.12.2013  18:30

Vstupenky na akci zakoupíte v předprodeji v síti TICKETPRO. Více informací ke vstupenkám zobrazíte kliknutím na banner.

Předprodej vstupenek byl ukončen.

Blizsi informace o filmu naleznete na   www.neznevlny.cz.  

Více informací k akci naleznete na https://www.lucerna.cz/.