Nebeské hrany 2011 | 15. - 16.4.2011 | Praha

 

Vystoupení NEBESKÉ HRANY 2011 proběhne v pražské Tesla aréně 15.4. ve 20 hod. a 16. 4. v 17:30 hod. V rámci vystoupení budete mít možnost vidět výběr nejlepších krasobruslařů světa v čele s Jevgenijem Pluščenkem a Tomášem Vernerem. Světová premiéra projektu Nebeské hrany se uskuteční právě v Praze.
 
Přední krasobruslaři světa se v Praze představují jen výjimečně. Tentokrát půjde o exkluzivní spojení sportovního umění, živé hudby i světa módy. Diváci v rámci těchto představení uvidí kromě vystoupení krasobruslařů, která budou doprovázena podmanivou živou hudbou, také jedinečnou módní přehlídku, tentokrát ve speciálním balení na ledové ploše. Krasobruslaři nespojí svou návštěvu Prahy jen s vystoupením v Tesla aréně, ale budou se podílet i na dalších doprovodných akcích. Fanoušci budou moci tyto světové hvězdy oslovit přímo na plánované autogramiádě, vybraní fanoušci budou mít šanci potkat se s olympijskými a světovými šampiony přímo na ledě.
 
Moderátor Libor Bouček uvede po dva večery na ledovou plochu Jevgenije Pluščenka, olympijského vítěze a trojnásobného mistra světa, Tomáše Vernera, mistra Evropy a další medailisty z olympijských her a světových šampionátů. Jejich jména se fanoušci budou dozvídat postupně s blížící se světovou premiérou celého projektu. Informovat o nich budou mediální partneři v čele s Evropou 2.
 
Termíny a časy konání:
 
15.4.11 20:00 (Pátek)
16.4.11 17:30 (Sobota)
 
Vstupenky zakoupíte v síti TICKETPORTAL.

Reklama: